Hvorfor Blockchain Technology er en big deal?

De fleste mennesker er fortrolige med Bitcoin, nogle har måske endda hørt om andre kryptovalutaer som Ethereum, Litecoin og en række andre populære Cryptos. Men har du hørt om Blockchain, teknologien, der danner grundlaget for kryptokurver? Læs videre og find ud af, hvorfor Blockchain er en big deal.

Den forståelse, vi har af Blockchain, vokser takket være aktiviteter fra den britiske regerings Blockchain-taskforce, Facebook Blockchain-forskningsgruppen og endda de almindelige IBM-tv-annoncer.

De, der støtter Blockchain-teknologi, tror, ​​at det vil:

1) Udskift stemmesystemer, jordregistreringer og pas

2) Fjern gebyrer på finansielle transaktioner

3) Udskift fysiske kontrakter

4) Fjern behovet for alle typer nøgler

5) Afslut piratkopiering af digital musik, film, spil, tv og andre produkter

6) Fjern spam helt

7) Start en æra med selvkørende biler, som er helt ejede

8) Opret tusindvis af jobtab på steder som banker, forsikringsmæglere og offentlige agenturer

Dette er nogle dristige udsagn, så du undrer dig sandsynligvis over, hvad teknologien er, og om den kan have så stor indflydelse på vores verden.

Du kan måske også lide: 20 sindssyge Bitcoin-fakta, du bør vide

Hvad menes med ordet ‘Blockchain’?

hvad er blockchain

En Blockchain er en form for computerkode, der bruger kryptografi til at opbygge en pålidelig offentlig hovedbog, der er åben for alle til at inspicere, men der er ingen enkelt person, der kan kontrollere den. Men hvorfor har vi brug for en betroet offentlig hovedbog? Det enkle svar er tillid. Blockchain bruger intelligent computerkode til at opbygge noget, som vi alle kan stole på gennem sin legitime nøjagtighed.

Hvorfor er tillid så vigtig?

Mange af os tager tillid for givet under vores daglige transaktioner, såsom at købe et kreditkort, sælge noget over telefonen eller endda købe et hus. Grunden til, at vi kan gøre dette, er, at der er et helt teknisk system og et team af mellemmænd, der støtter disse transaktioner for at sikre, at fremmede er i stand til at stole på hinanden. Regeringsregistreringsdokumenterne vil bevise, at du har købt et hjem, kreditkortselskabet vil sikkerhedskopiere dig, når du vil købe noget, alt understøttes af indviklede lag af betroede mennesker og teknologi.

Vi er heldige, at mangel på tillid ikke er særlig bekymret her i Storbritannien, fordi vores supportsystem inden for banker, forsikringsselskaber og regeringen er så stærkt. Dette betyder, at vi trygt kan stole på hinanden til at udføre forretning. Men dette er ikke tilfældet i mange lande over hele verden.

Folk læser også: 8 ting Succesfulde forexhandlere vil ikke sige

Hvis tillid ikke er et problem, hvorfor har vi brug for blockchain?

hvorfor har vi brug for blockchain

Blockchain koster meget mindre end de bureaukratier, vi i øjeblikket bruger til at skabe vores høje tillidsniveauer, såsom banker, forsikringsselskaber og offentlige organer. Forestil dig for eksempel, at du køber en aktiekurs på £ 14 fra en mægler, da prisen er faldet betydeligt i de seneste årtier. Men der er mellemmænd at betale i hele processen på steder som mæglere og clearinghuse.

Et andet eksempel er internationale pengeoverførsler, da der ikke er nogen nem måde at overføre penge til et andet land. I stedet stoler vi på, at en bank fungerer som mellemmand og tager sig af transaktionen, som vi forventes at betale et gebyr for.

Selv om landregistreringssystemet i Storbritannien fungerer ganske godt, findes systemet i nogle lande ikke eller fungerer det simpelthen ikke. Der er historier i Rusland om Mafiosi, der hævder rettighederne til intetanende folks huse, med papirerne for at bevise ejerskab. Pålidelige regeringsorganer er overraskende sjældne rundt om i verden, med dem der eksisterer koster meget at køre.

Gå ikke glip af: Fortune Stories of the Crypto Kings

Er Blockchain noget at gøre med Bitcoin?

Ja, Bitcoin er en digital valuta, der bruger Blockchain-teknologi, men det er kun et eksempel på Blockchain-applikation. På bare fem år kunne verden have millioner af forskellige Blockchains, som hver bruges til at udføre forskellige opgaver. For eksempel bygger Nasdaq i øjeblikket en Blockchain, der vil bevise ejerskab af selskabsaktier. Andre muligheder inkluderer en Blockchain til at hjælpe dig med at overføre penge eller parre dig med din bil, anvendelserne af teknologien er næsten uendelige.

Interessant, men hvordan det kommer til at påvirke mig?

effekt af blockchain-teknologi

Vi bruger allerede Blockchain-applikationer i vores hverdag, hvor Blockchain-virksomheder erstatter gammel teknologi i en overraskende hastighed. Chain er et lille blockchain-firma, der leverer den analogi, der bruges mellem Blockchain og voice over IP (VOIP). VOIP-teknologi erstattede standardtelefonisystemet for over et årti siden, da opkald blev sendt via gamle analoge kabler, switche og routere.

Det nye VOIP-system bragte telefonopkald ind i den digitale tidsalder uden at påvirke brugeroplevelsen. Selvom opkaldskvaliteten ikke forbedredes meget, kom den største fordel, da priserne på telefonopkald faldt betydeligt. I dag er det muligt at ringe til enhver, hvor som helst i verden gratis via applikationer som FaceTime, WhatsApp, Skype og Viber.

Dette er kun et lille eksempel på de muligheder, der åbnes ved brug af Blockchain-teknologi. Hvis vi kan begynde at stole på denne nye form for computerkode, kan råd, banker, advokater og forsikringsmæglere alle være i problemer.

Tjek denne artikel: Hvor meget mister du ved ikke at investere?

Er det muligt at tjene penge på blockchain?

Adam Ludwin fra selskabet Chain mener, at store virksomheder og banker i løbet af de sidste seks måneder har indset, at der er store potentielle overskud, der skal opnås. De skynder sig alle for at skabe Blockchain-strategier, hvilket har fremskyndet processen med at vedtage den nye teknologi.

De første specifikke Blockchain-virksomheder kan allerede ses på AIM, herunder Coinsilium, som planlægger at flyde senere på året. Selvom Blockchain muligvis ikke erstatter hele vores nuværende finansielle system, som nogle tilhængere forventer, det vil helt sikkert bringe enorme muligheder i vores liv. Nogle af de største virksomheder i verden, som vi kunne se vokse markant eller fuldstændigt mislykkes.

Her på Trading Education er det vores mission at give dig de seneste nyheder og råd fra handelsverdenen, så du kan foretage informerede og veluddannede investeringer. For at finde ud af mere, se venligst på vores blogs eller kontakt vores kyndige team.

Næste op: Irrational Exuberance: Denne uvurderlige klassiker er lige så relevant som nogensinde

Hvis du nød at læse denne artikel fra Trading Education, bedes du give den en like og dele den med alle andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Kilde: www.fool.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner