Hvad er Litecoin, og er det værd at investere i LTC i 2021?

Litecoin Investering i 2021 forklaret

Hvad er Litecoin, og er det værd at investere i Litecoin i 2021?

Hvad er Litecoin (LTC)? Var LTC en rimelig investering i 2020 – et dystre år for investorer og økonomier over hele verden? Er det værd at investere i Litecoin i 2021? Er LTC en kryptokurrency, der er kommet for at blive?

I dag introducerer vi Litecoin. Vi vil også forsøge at besvare følgende spørgsmål – Hvad er Litecoin? Er LTC en god investering? ” og “Skal jeg investere i Litecoin i 2021?”

Så hvis du vil vide mere om kryptovaluta-sektoren og nogle større spillere, der er værd at investere i, skal du fortsætte med at læse.

Hvad er Litecoin?

Litecoin er en af ​​de bedste kryptokurver efter markedsværdi, og er i øjeblikket 5. som pr CoinMarketCap.

Litecoin blev oprettet som en gaffel af Bitcoin for at forbedre dets skalerbarhed og hastighedsproblemer. Faktisk er Litecoin en af ​​de mest populære gafler af Bitcoin, der baseret på teknologisk analyse og tidligere data er kommet for at blive længe efter 2021.

For at være mere præcis blev Litecoin oprettet i 2011 af den tidligere Google-medarbejder Charlie Lee, hvilket også er en faktor, der giver Litecoin en følelse af troværdighed.. Lee anerkendte potentialet for kryptokurrency inden for Bitcoin – et banebrydende aktiv dengang – men ønskede at gøre pengeoverførsler og daglige betalinger mere effektive ved at tilbyde større blokke og lavere transaktionsgebyrer.

Ligesom andre kryptokurver er Litecoin en decentral platform, hvilket betyder, at behovet for formidlere og centralbanker elimineres. Faktisk, med mere end 5.000 kryptovalutaer, tror mange investorer og blockchain-entusiaster, at blockchain-teknologi er fremtiden for bankvirksomhed – med Litecoin som en vigtig aktør at overveje!

Hvad er LTC?

LTC er tickersymbolet for Litecoin. Bemærk, at Litecoins ikke købes af regeringer, men udvindes og frigives under MIT / X11-lisenser.

Den gode nyhed er, at denne populære mønt kan findes på næsten enhver børs og bruges til investering, handel, køb af varer og dagligdagse transaktioner.

Desuden forbedrer innovative teknologier, såsom Lightning Network og Atomic Swaps, øjeblikkelige globale finansielle afviklinger og cross-blockchain-handel.

For de der er nye inden for kryptovalutaer og blockchain-teknologier, skal vi bemærke det Atomiske swaps defineres som smarte kontrakter, der tillader udveksling af en kryptokurrency til en anden. Det Lynnetværk, på den anden side defineres som et andet lagsteknologi, der bruger mikropayment-kanaler til at gøre transaktioner mere effektive.

Hvordan fungerer Litecoin?

Litecoin er en peer-to-peer-kryptokurrency, der fungerer på samme måde som Bitcoin. Når det er sagt, tillader Litecoin folk at sende overførsler og udføre daglige betalinger uden for grænserne hurtigt og til lave transaktionsgebyrer.

Sammenlignet med Bitcoin (ofte set som et værdibud), Litecoin er et foretrukket valg til mindre køb, med sin Atomic Swap-teknologi som en vigtig faktor, der letter yderligere grænseoverskridende overførsler.

Når vi taler om Litecoin og dens hurtige transaktioner og lave omkostninger, skal vi bemærke, at Litecoin kan behandle 56 transaktioner pr. Sekund. I modsætning hertil kan Bitcoin kun behandle 7 transaktioner pr. Sekund.

Litecoin tilbyder også gebyrer, der er minimale sammenlignet med andre betalingssystemer, såsom PayPal.

Som nævnt ovenfor er Litecoin ikke afhængig af centralbanker eller myndigheder, så Litecoins udstedes ikke af en regering. Litecoins (LTC) udvindes i stedet.

For dem, der er nye inden for kryptovaluta-sektoren og blockchain-teknologier, skal vi nævne, at minedrift er defineret som processen til behandling af transaktioner og oprettelse af datablokke, der føjes til blockchain digital ledger. Minedrift er den egentlige proces, der eliminerer behovet for tredjeparter.

Der er en begrænset forsyning på 84 mønter, fire gange større end Bitcoin – med 66.032.586 Litecoins i omløb (pr. 7. december 2020).

Den gode nyhed er, at i forhold til Bitcoin bruger Litecoin en mere tilgængelig og energieffektiv minedriftsalgoritme kaldet Scrypt. Bemærk, at Scrypt er en intensiv hukommelsesalgoritme, der kræver, at beregninger udføres sekventielt. At være mere demokratisk og tilgængelig – forhindring af applikationsspecifikke integrerede kredsløb til monopolisering af minedrift – LTC-minedrift kan tiltrække flere minearbejdere og investorer.

En anden stor forskel mellem Litecoin og Bitcoin er det faktum, at Litecoin genererer blokke hvert 2,5 minut i modsætning til 10 minutter for Bitcoin (med 12,5 Litecoins, der genereres pr. Blok).

Hvad betyder alt det derimod i den virkelige verden? Forestil dig, at Bob i Storbritannien vil sende nogle penge til Sarah i Australien. Hvis Bob går til en bank, tager hans overførsel meget tid, penge og papirarbejde. Hvis han beslutter at bruge Litecoin i stedet, kan han undgå alle disse problemer; det tager kun 2,5 minutter for Sarah at modtage sine midler. Dette er den nødvendige tid for minearbejdere til at kontrollere transaktionen som legitim.

Vil du overveje at investere i Litecoin?

Er det værd at investere i Litecoin i 2021?

I betragtning af det faktum, at Litecoin er den femte største kryptokurrency efter markedsværdi, antages det, at investering i Litecoin i 2021 er det værd.

Mange investorer hævder, at Litecoin i 2021 er værd at overveje, og insisterer på, at prisen kan vokse yderligere på lang sigt.

Data viser, at der også synes at være et betydeligt opadgående potentiale for LTC: så længe symbolet fortsætter med at vise højere lavtimer i timen, vil dets tyrløb også fortsætte med at vokse.

litecoin prisoversigt

Selvom Litecoin i øjeblikket handler til $ 84,57 med en 24-timers handelsvolumen på $ 3.413.410.775 – hvilket ikke rigtig kan sammenlignes med Bitcoin – har Litecoin et betydeligt vækstpotentiale.

Faktisk så Litecoin en stigning på over 70% siden sort torsdag 2020 og formåede at komme sig efter den igangværende koronaviruspandemi.

Da Litecoin desuden har en maksimal forsyning på 84 millioner, gør dens knaphed LTC til en sikker havn mod afskrivninger og inflation og kan hjælpe det med at blive en værdibutik for langsigtede investorer, især i turbulente økonomiske tider..

Når det er sagt, når du beslutter at investere i kryptokurver, skal du altid huske på, at kryptoinvestering kan være risikabelt. Invester aldrig mere, end du har råd til at tabe. Dette betyder ikke, at investering i LTC i 2021 er en dårlig idé: det viser bare, at risikoen for at belønne forholdet mellem LTC skal overvejes.

Hvor meget vil Litecoin være værd?

At være en af ​​de mest handlede mønter med hensyn til markedsværdi, kan du spørge “Hvor meget vil Litecoin være værd?”

På trods af den konsolideringsproces, som LTC har været udsat for for nylig – med priser ikke nær så imponerende som under kryptoboblehype for et par år siden – forventes en bullish tendens. Eksperter forudsiger, at Litecoin kan nå nye højder i de kommende år.

Som nævnt ovenfor udviser Litecoin højere nedture og positiv momentum og stemning; som indikeret af MACD-indikatoren (glidende gennemsnitlig konvergens / divergens), kan der ske et bullish udbrud snart.

Hvis dette bullish udbrud opstår, kan LTC stige med en enorm margin.

Ifølge Capital er den nuværende pris på LTC et attraktivt indgangspunkt for dem, der ønsker at hodl LTC i løbet af 2021 – med forudsigelser af Litecoin-priser for 2021 mellem $ 87 og $ 107, som er 0,382 og 0,5 Fibonacci-udvidelsesniveauer.

Ifølge Cryptoground.com handler LTC til $ 347,8 inden udgangen af ​​2024.

Dan Gambardello, grundlægger af Crypto Capital Venture, hævder derimod, at der vil være en “Massiv løb til $ 1.000 +”.

Ifølge nogle mere ekstreme forudsigelser, som dem, der er leveret af PrimeXBT, kan LTC muligvis nå $ 10.000 inden juni 2023.

Crypto Research Report Group opfordrer dog til, at Litecoin når $ 1.200 i 2025 og en mulig top på $ 2.250 i 2030.

Hvad vil påvirke LTC i 2021 og derefter?

Selvom prisforudsigelser forbliver spekulative, er der forskellige faktorer, der påvirker investering i kryptovaluta og LTC, herunder teknologi, efterspørgsel og udbud, regler og markedssentiment..

En af de mest indflydelsesrige faktorer er Litecoins forhold til Bitcoin. Faktisk er LTC – en af ​​de første kryptoer, der integrerer SegWit – ofte en testbed for BTC.

Her skal vi bemærke, at SegWith er en teknologi, der sigter mod at opdele transaktioner i to segmenter og tilføje oplåsningssignaturen som en anden struktur for at forbedre effektiviteten.

Så hvis investorer satser på den teknologi-baserede fremtid for Litecoin, kan priserne stige yderligere og endda hjælpe LTC med at blive en af ​​de førende kryptoer.

For at give et eksempel, mange finansielle institutioner har allerede indført LTC. Litecoin Foundation har erhvervet 9,9% af Tysklands WEG Bank for at hjælpe LTC med at blive en del af almindelig bankvirksomhed og bygge bro over kløften mellem krypto og traditionel finansiering.

Gaming-giganten Atari samarbejdede også med LTC i maj 2020. Og som vi ved, er blockchain-teknologi fremtidens spil!

Derudover kan Litecoin nu sendes og modtages via WhatsApp ved hjælp af Lite.IM-bot, hvilket kan forbedre masseadoptagelse.

Bemærk, at selvom kryptokurver er blevet brugt på det mørke web, nu mere og mere legitimt og juridiske butikker vedtager Litecoin som lovligt betalingsmiddel.

Skal jeg investere i LTC?

investere i litecoin

Med forskellige fordele ved LTC i forhold til BTC, såsom kortere blokgenereringstider, digital knaphed og lave transaktionsgebyrer (reduceret fra 0,001 til 0,0001 LTC / kb), investering i Litecoin kan være en god investering for dig.

Når det er sagt, er kryptoer meget volatile, og investering i LTC kan være risikabelt, især i urolige tider. Derudover er der altid en risiko for massiv piratkopiering af tegnebøger, så du kan risikere al din LTC uden mulighed for at returnere dem.

Men her er en godbid: investering i LTC behøver ikke at være kompliceret. Alt hvad du skal gøre er at lave din egen forskning og selv bestemme, om belønninger opvejer potentielle risici.

Mens ingen ved, hvordan den globale økonomi vil komme sig efter pandemien, kan investering i LTC skabe høje afkast i de kommende år. Tro det eller ej, ifølge statistik nåede Litecoin den 18. december 2017 $ 360,93, hvilket var en utrolig stigning på over 8200% sammenlignet med prisen på $ 4,40 i 2016.

Hvem bør overveje at tilføje Litecoin til deres porteføljer i 2021?

På grund af potentialet i LTC som en investering i 2021 er flere og flere begyndere og erfarne investorer villige til at tilføje Litecoin til deres porteføljer.

Faktisk ifølge data, Litecoin har over 100.000 aktive adresser, med mere end 40.000 transaktioner hver 24. time.

Investering i LTC er en god mulighed for:

 • Dagshandlere i kryptovaluta: Med en stor døgnhandelsvolumen er LTC helt klart et ønsket aktiv blandt kryptovaluta-daghandlere, der tror på LTC på kort sigt.
 • Crypto-investorer: Baseret på Litecoin’s langsigtede potentiale er investering i LTC en attraktiv mulighed for investorer og endda kryptohvaler.
 • Forexhandlere: I betragtning af indvirkningen af ​​coronaviruspandemien på økonomier og fiat-valutaer kan mange forexhandlere henvende sig til LTC-investering, fordi kryptokurver ofte ses som en sikker havn i tider med økonomisk uro..
 • Blockchain-entusiaster: Med sit stærke udviklingsteam foretrækkes LTC af mange blockchain-entusiaster, der mener, at brugen af ​​blockchain-teknologi kan omforme fremtiden for decentral finansiering.
 • Finansielle institutioner og handlende: Som nævnt ovenfor samarbejder flere og flere store institutioner og detailhandlere med Litecoin for at bygge bro over kløften mellem kryptokurver og virkelige indstillinger.

Sidst men ikke mindst er investering i LTC en smart måde at diversificere din portefølje på, hvilket er en god teknik til at reducere økonomiske risici ved at investere i forskellige aktiver.

Klar til at investere i Litecoin?

Er det værd at investere i 2021? | Afsluttende ord

Med sin imponerende teknologi, åbenlyse relation til Bitcoin og vækstpotentiale kan vi konkludere, at LTC er her for at blive længe efter 2021.

Selv om det er op til dig at beslutte, om du skal investere i LTC i 2021, skal vi ikke glemme, at nogle eksperter mener, at det kan nå nye højder og endda ramt $ 10.000 i den nærmeste fremtid.

Når du nu ved mere om LTC, kan du selv bestemme, om det er det værd at investere i LTC.

eToro – Køb LTC med 0% provision

eToro har vist sig at være troværdige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

 • Litecoin er en af ​​de 10 bedste kryptoer efter markedsværdi, som rapporteret af CoinMarketCap.
 • Litecoin er et decentraliseret peer-to-peer-netværk, der tillader udførelse af grænseoverskridende transaktioner og dagligdagse køb.
 • LTC er tickersymbolet for Litecoin.
 • En LTC handler i øjeblikket til $ 84,57.
 • Baseret på tekniske og grundlæggende analysedata kan LTC blive en rentabel investering langt ud over 2021.
 • Mange eksperter mener, at LTC vil fortsætte med at vokse og endda ramme $ 10.000 i de kommende år.
 • Dens forhold til BTC, stærk udvikling og digital knaphed gør Litecoin til en attraktiv investering for daghandlere, investorer, hverdagsbrugere og blockchain-entusiaster..

Hvis du nød vores artikel Hvad er Litecoin (LTC) & Er det værd at investere i Litecoin i 2021, del det med alle interesserede i kryptovalutainvestering og altcoin-handel.

Ofte stillede spørgsmål

Er det smart at investere i Litecoin?

Ja, eksperter hævder, at det er smart at investere i Litecoin nu. Baseret på forskellige tekniske signaler og grundlæggende vil Litecoin komme ind i en opadgående tendens. I betragtning af det betydelige investeringsafkast, som Litecoin kan generere i de kommende år, er det smart at udsætte dig for LTC-investering. Når det er sagt, undervurder aldrig kryptomarkedets volatilitet.

Kunne Litecoin være en bedre investering end Bitcoin i 2021?

Selvom Litecoin ofte sammenlignes med Bitcoin, har Litecoin i tekniske termer hurtigere transaktionstider og lavere gebyrer for at købe og sælge LTC, hvilket kan gøre det til en bedre investering i 2021. Når det er sagt, ligger Bitcoin stadig på 1. pladsen med hensyn til vedtagelse og markedsværdi, med analytikere, der hævder, at BTC kan ramme $ 50.000 i 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner