Hvad er fordelene ved Cardano-handel?

Cardano-handel giver handlende mulighed for at spekulere i, om prisen på ADA vil stige eller falde i værdi uden behov for at tage ejerskab af det digitale aktiv.

Cardano (ADA) er en tredje generation af delt blockchain og platform, der giver mulighed for at oprette og udvikle DApps. Som den første blockchain, der integrerede en fagfællebedømt akademisk tilgang i sine vigtigste værdier, fik netværket verdensomspændende mediedækning for sin ekstra innovation og strategi. ADA er en af ​​verdens største altcoins i dag.

Hvorfor handle Cardano?

Der er flere fordele ved at handle med Cardano. Det hjælper erfarne enkeltpersoner på kryptomarkedet med at handle, uanset om de endda ejer noget af kryptovalutaen.

Handel handler om at forsøge at bestemme, om prisen på ADA vil stige eller falde i værdi.

Fordelene ved Cardano-handel inkluderer:

 1. Forbedret likviditet
 2. Minimerede skatteomkostninger
 3. Eksponering under gearing
 4. Cardano-volatilitet
 5. Minimalistisk handel og lavere risiko for inflation
 6. Tilgængelighed på Cardano-markedet
 7. Muligheden for at gå lang eller kort

1. Forbedret likviditet

Likviditet er en indikator for, hvor let og effektivt Cardano uden at ændre markedsprisen kan omveksles til kontanter. Likviditet er kritisk, for det medfører teknologisk forskning forbedret prisfastsættelse, hurtigere behandlingstider og forbedret præcision.

Som et top-tier digitalt aktiv og DApp-udviklerplatform med smarte kontrakter viser ADA løfter og et behov for at holde øje med folk som Ethereum og Tron i ledertavlen for likviditet. I øjeblikket stammer værdiforslaget fra Cardano fra dets rolle som et forskningsdrevet DAP-websted med smart kontrahering.

Til sammenligning træner Shelly-opdateringstesten ikke kun ADA til fuld decentralisering, men også for kryptomarkedets overherredømme. Cardano vil optimere AlgoZs udvekslingsalgoritme og baggrundsviden til likviditetsformål via et nyt samarbejde.

Eftersom handler distribueres gennem flere markeder kaldes Cardano-markedet generelt illikvidt, hvilket betyder, at relativt små transaktioner kan udgøre en enorm effekt på markedskurserne og forårsage uforudsigelige krav til ADA.

Læs også: Hvad er Cardano? En begynderguide

2. Minimerede skatteomkostninger

Evnen til både at sprede væddemål og CFD-handel på Cardano vil give store skattefordele i forhold til transaktioner med virtuel valuta. For eksempel, når du handler din virtuelle krypto til en værdi, der er højere end det, du oprindeligt købte den til, er du underlagt kapitalgevinstskat (CGT). Men med spread betting, da du ikke nødvendigvis ejer aktivet, fjerner du forpligtelsen til skyldig skat ud af ligningen.

På den anden side er en kontrakt om forskel (CFD) stadig ansvarlig for CGT. Du bør dog mindske dine tab i forhold til din indtjening i CGT-forpligtelse, hvilket gør CFD’er værdifulde til afdækning. Bemærk, at Cardano-handel kun er åben for erfarne forhandlere med spread bets og CFD’er.

3. Eksponering under gearing

Adgang til høj gearing er endnu en bonus ved at sælge CFD’er på Cardano. Husk, dette refererer til væddemål på Cardano-markedssvingninger og ikke at købe gennem traditionelle kryptobørs og købe rigtige kryptoaktiver. CFD’er overvåger kun prisen på Cardano, og det underliggende aktiv ejes ikke nødvendigvis af forhandlere, der sælger CFD’er.

Ulempen ved dette er, at forhandlere, der sælger ADA CFD’er, kan drage fordel af både bullish og bearish markeder. Gearing gør det muligt for handlende at åbne endnu større porteføljegreb end deres handelskonto, når de vender tilbage til gearing.

Det er også vigtigt at bemærke, at du som investor skal sikre dig, at du har en passende plan for risikokontrol på plads, som skal omfatte de passende barrierer på plads. Udnyttelse kan forstørre dine gevinster, mens den også fordobler din tab hvis ikke forsigtig. Det kan dog spille en enorm effekt på bundlinjen for en investor, hvorfor vi opførte det som en opadrettelse til Cardano-handel.

4. Cardano-volatilitet

Selvom Cardano-markedet er relativt nyt på grund af store mængder kortvarig handelsaktivitet, har det stødt på betydelig volatilitet. For eksempel er Cardano 16,39 gange mere ustabilt end DOW (Dow Jones Industrial Average). 96 procent af hele aktier og investeringer er mindre ustabile end Cardano, og volatiliteten i Cardanos historiske regelmæssige afkast de sidste 30 dage er større end 96 procent af alle globale aktier og porteføljer i forhold til de samlede aktiemarkeder ifølge Makroaksis.

Check ud: Cardano-prisforudsigelse

5. Minimalistisk handel og lavere risiko for inflation

Markedshandel for aktier indebærer at skulle give visse legitimationsoplysninger eller tegningsoptioner for evnen til faktisk at handle. For at udveksle en virksomheds aktier eller aktier skal du også gå gennem en mægler. Alligevel er det enkelt og elegant at købe til Cardano. Du køber eller sælger simpelthen ADA fra børser og placerer dine nye aktiver i din tegnebog. I modsætning til den traditionelle måde at betale for børsordrer, der vides at være tidskrævende, er Cardano-overførsler normalt øjeblikkelige.

Cardano er også modstandsdygtig over for inflation i modsætning til andre traditionelle valutaer, der styres af centraliserede institutioner. Blockchain-teknologien bag ADA er ubegrænset, og der er ingen grund til at tænke på, at dens værdi mister langsigtet.

6. tilgængelighed på Cardano-markedet

Cardano-markedet er normalt åbent for handel til din rådighed 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Dette er takket være, at ingen central markedsstyring overtager kontrollen med markedstid, i modsætning til sædvanlige børser. Ved udveksling af kryptokurrency over hele verden vil ADA-transaktioner ske direkte mellem individuelle handlende. Selvom branchen overgår til infrastrukturforbedringer, ellers kendt som ‘gafler’, kan der være nedetid på bestemte tidspunkter til vedligeholdelsesformål.

7. Muligheden for at gå lang eller kort

Cardano har stadig en betydning, ligesom prisen på en aktie. På denne måde, efter at markedsværdien er steget, kan du tjene penge ved at sælge (Shorting) dine ADA-mønter. Du kalder det går længe, ​​når du køber ADA-valuta og forventer, at prisen vil stige. Men når du beskæftiger dig med prisen på Cardano, og du drager fordel af priser, der både falder og stiger i pris, kaldes dette for at gå lavt.

Der er flere udvekslinger, hvor du har evnen til at gå lang eller kort med Cardano, hvor der samtidig kan forventes et stigende eller faldende mønster. Du kan stadig være lang eller kort på de fleste websteder, hvor du kan handle med margen.

Gå ikke glip af: Ethereum vs Cardano: Hvilken krypto skal du købe i 2021

Skal jeg købe eller handle med Cardano?

Det er vigtigt at forstå uoverensstemmelserne mellem køb og handel med Cardano, før du træffer en solid beslutning. Brug af CFD’er giver mulighed for at vurdere din rentabilitet ved at investere i ADA med højere involverede risikoniveauer. Det er afgørende at tage højde for visse faktorer såsom volatilitet, skatteforpligtelser og din beslutning om at gå lang eller kort, før du træder din fod på gaspedalen. Hvis du vil vide mere detaljeret om Cardano, skal du kigge på denne Cardano-guide.

Du er måske interesseret i at købe Cardano, hvis …

 • Du vil tage det fulde ejerskab af det Cardano-beløb, du køber
 • Du betaler gerne hele aktivets værdi på forhånd
 • Du har ikke noget imod at betale kapitalgevinstskat af overskud
 • Du har ikke noget imod at vente på en byttekonto, før du kan købe eller sælge
 • Du har ikke noget imod introduktionsgrænser eller maksimale indskud
 • Det er fint for dig at betale ekstra gebyrer for indskud eller udbetalinger
 • Du vil tjene stakingbelønninger for at have Cardano

Du er måske interesseret i at handle med Cardano, hvis …

 • Du vil spekulere i prisen på Cardano uden at eje den
 • Du vil udnytte din position, så du kun placerer en del af omkostningerne på forhånd
 • Du vil drage fordel af de skattemæssige fordele ved spread betting eller CFD-handel med Cardano
 • Du vil begynde at handle med det samme
 • Du kan ikke lide maksimale indskudsgrænser
 • Du kan ikke lide at betale indskud eller udbetalingsgebyr

eToro – Bedste mægler at købe Cardano ADA

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter:

 • Fordelene ved Cardano-handel inkluderer øget likviditet, minimerede skatteomkostninger, eksponering under gearing, Cardano-volatilitet, minimalistisk handel og lavere risiko for inflation, tilgængelighed på Cardano-markedet og muligheden for at gå lang eller kort.
 • Cardano (ADA) er en tredje generation af delt blockchain og platform, der giver mulighed for at oprette og udvikle DApps.
 • Handel handler om at forsøge at bestemme, om prisen på ADA vil stige eller falde i værdi.
 • Cardano er 16,39 gange mere ustabil end DOW (Dow Jones Industrial Average)
 • Cardano-markedet er normalt åbent for handel til din rådighed 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.
 • Mindre transaktioner kan udgøre en enorm effekt på markedskurserne og forårsage uforudsigelige krav til ADA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner