Forudsigelse af Bitcoin-prisforudsigelse: Hvor meget vil Bitcoin være værd i 2021 og derover?

Vil Bitcoin gå op eller gå ned? Læs vores Bitcoin BTC-prisforudsigelser

På jagt efter Bitcoin-forudsigelse 2021-2025? Du er på det rette sted. Vi deler den bedste Bitcoin-prisforudsigelse for 2021 og derefter. vi kigger på Bitcoin BTC for at finde ud af, hvad eksperterne har at sige om dens fremtidige ydeevne, og hvor meget Bitcoin vil være værd i 2021 og derefter.

Bitcoin (BTC), den såkaldte cryptocurrency-konge, behøver ingen introduktion. Tilbage i oktober 2020 delte vi nogle af de bedste Bitcoin-prisforudsigelser for 2021-2025 – men efter at aktivet steg i luften i december, blev eksisterende forudsigelser hurtigt forældede. I denne artikel vil vi guide dig gennem de seneste prognoser for at besvare spørgsmålet ‘vil prisen på Bitcoin stige?’

Uanset om du er en eksisterende eller potentiel investor, har du sandsynligvis observeret Bitcoins nylige præstation obsessivt. Med en aktuel markedsværdi på $ 642.238.803.752 og en pris på $ 34.620,45 har Bitcoin langt overgået sin tidligere all-time high (ATH) på $ 20.000, som den opnåede i 2017. Dens bullish løb begyndte i begyndelsen af ​​november og steg fra $ 13.824 til $ 15.463 i plads på kun en uge. Siden da er prisen ikke bremset. Faktisk var det i gennemsnit en daglig vækstrate på næsten $ 1.000 om dagen inden udgangen af ​​2020.

Lige siden Bitcoin kom til vores computere i 2009, har verden af ​​kryptokurrency været berømt svær at forudsige. Nogle mennesker troede, at krypto aldrig ville starte, mens andre troede, at det ville erstatte fiat-penge inden for få år. Ingen af ​​disse resultater er sket endnu – men vi har set prisen på Bitcoin skyde i luften og gå ned adskillige gange i det sidste årti.

Fordi Bitcoin er notorisk flygtige, at forudsige sin pris med enhver nøjagtighed kan være vanskelig. Den gode nyhed er dog, at der er mange kryptoeksperter, der er godt placeret til at give informerede (og potentielt nøjagtige) forudsigelser om prisen i de kommende år..

I denne artikel ser vi på nogle af de bedste Bitcoin-prisforudsigelser for 2021, 2022 og videre. Uanset om du er en erfaren investor, der ønsker at slå markederne eller en afslappet erhvervsdrivende, der ønsker at holde trit med de nyeste cryptocurrency-tendenser, kan du læse videre for at finde ud af mere om Bitcoin-forudsigelsen i dag.

Hvis du vil købe eller investere i Bitcoin BTC hurtigt og nemt med 0% provision, tjek ud eToro Exchange!

Så er dette vækstniveau bæredygtigt? Du er på det rette sted at finde ud af det. Vi har samlet nogle af de mest overbevisende Bitcoin-forudsigelser for 2021-2025, hvilket hjælper dig med at identificere de potentielle udsigter for verdens første kryptokurrency.

Kortsigtet Bitcoin-prisforudsigelse: 2021

Forudsigelser om Bitcoin-pris for 2021

Hvad forudsiger kryptoeksperter for Bitcoin BTC i 2021?

Ser vi frem til 2021, har mange Bitcoin-eksperter fremsat optimistiske forudsigelser for det kommende år.

Efter volatiliteten i 2020 håber mange investorer, at Bitcoins seneste bullish løb vil fortsætte i det kommende år. Imidlertid er kryptovalutamarkedet notorisk ustabilt – og i betragtning af Bitcoins pris er steget og faldet dramatisk tidligere, er der ingen garanti for, at dets skyhøje priser vil vare.

Vores første kortsigtede Bitcoin-prisforudsigelse kommer fra DigitalCoinPrice. Hvis du håber, at Bitcoins imponerende ydeevne vil fortsætte hele det nye år, er det opmuntrende nyheder fra denne kryptoplatform. Lad os se på forudsigelserne:

Mærkaterne på den lodrette akse i DigitalCoinPrices graf skal fortælle dig alt hvad du behøver at vide – platformen forventer ikke, at prisen på Bitcoin vil falde under $ 70.000 på noget tidspunkt i 2021. Det mener faktisk, at Bitcoins bullish løb er langt fra over. Ved udgangen af ​​2021 forventer DigitalCoinPrice, at det digitale aktiv er værd at svimle $ 87.723,88. Det er mere end fire gange dets tidligere ATH og $ 50.000 højere end dets nuværende værdi.

Hvis disse bitcoin-prisforudsigelser er korrekte, betyder det, at vi bliver nødt til at opleve et hidtil uset niveau for vækst i de næste par uger. Du tror måske, at dette niveau af optimisme er ekstremt, men i betragtning af at investorinteressen er rekordhøj, er det ikke helt umuligt. Ser vi fremad mod resten af ​​året, mener DigitalCoinPrice, at Bitcoin vil nå et højeste årligt niveau på $ 103.563,76 i maj, før det falder tilbage til $ 73.970,84 i juni.

I ethvert andet år ville et nedbrud på mere end $ 30.000 sandsynligvis være en investors værste mareridt. Men denne graf er langt fra nedslående. Selv DigitalCoinPrices laveste forudsigelser er forbløffende høje sammenlignet med den nuværende pris på Bitcoin, så længe du ikke køber aktivet, når prisen er øverst i dens bue, er dets kortsigtede udsigter gode.

For vores anden Bitcoin-prisforudsigelse henvender vi os til WalletInvestor. Ifølge WalletInvestors tekniske analyse er det usandsynligt, at Bitcoin når de værdier på $ 100.000 +, der blev forudsagt af DigitalCoinPrice. Imidlertid er dets udsigter stadig utroligt positive for alle, der spekulerer på, ‘vil Bitcoin fortsætte med at gå op?’

Ifølge WalletInvestor forudsiger prisen på Bitcoin en ny all-time high på $ 43,120,60 inden udgangen af ​​december 2021. Selvom den forventer, at prisen vil falde en smule mellem januar og februar, er dens prognoser stadig overvældende bullish, med intet der tyder på, at Bitcoins præstation i løbet af de sidste par uger har været en fluke.

Begge disse forudsigelser er optimistiske – men de er næsten konservative sammenlignet med prognoserne fra Citibank. Tilbage i november 2020, a lækket rapport fra Citibank indeholdt den svimlende forudsigelse om, at prisen på Bitcoin kunne ramme $ 318.000 inden december 2021.

En senior Citibank-analytiker, Tom Fitzpatrick, henviste til Bitcoin som ’21. århundredes guld’, et ekko af aktivets status som ‘digitalt guld’. Han identificerede det faktum, at Bitcoin-prisen har haft tre bullish løb i løbet af det sidste årti og foreslog, at dette mønster kunne opretholde en langsigtet tendens.

Præget af ‘utænkelige samlinger efterfulgt af smertefulde korrektioner’ kunne prishistorikken for Bitcoin indikere, at en anden top er i horisonten. Da prisen fortsætter med at stige, har Fitzpatricks påstande fået betydelig legitimitet, siden han først forudsagde. Selvom $ 318.000 kan virke et svimlende beløb i øjeblikket, kan den hurtige optrapningshastighed antyde, at det ikke er så ekstremt, som det først ser ud til.

Så hvad er det næste for Bitcoin nu det er genoprettet efter et så tumultfuldt år? John McAfee kan have givet den vilde forudsigelse om, at prisen på Bitcoin ville ramme en svimlende 1 million dollars inden udgangen af ​​2021, men de fleste forudsigelser har været lidt mere beskedne.

YouTube-kanalen Cryptocurrency ‘The Moon’, der drives af Carl Eric Martin, tog til Twitter at dele en graf, der følger Bitcoins bullish løb i 2017 – igen en eftervirkning af halveringen i 2016. Som vi kan se i nedenstående graf, viser dette, at hvis Bitcoin følger de samme prisbevægelser i kølvandet på halveringen i maj 2020, ville prisen maksimalt udgøre $ 318.438 inden oktober 2021.

Ifølge Cryptopolitan er en faktor, der kan påvirke prisen, den Halvering af Bitcoin som fandt sted tilbage i maj.

Halvering af Bitcoin er en begivenhed, der opstår for at kontrollere cirkulationen af ​​Bitcoin-tokens og gøre kryptovalutaen mere skalerbar. Da den maksimale forsyning af Bitcoin er begrænset til 21 millioner, er halveringen (også undertiden kendt som ‘halveringen’) indstillet til at ske efter 210.000 blokke, hvilket svarer til omtrent en gang hvert fjerde år.

Denne proces reducerer belønningen for minedrift af nye blokke i halvdelen med ideen om, at dette vil sænke den hastighed, hvormed nye Bitcoin-tokens genereres.

Efter sidste halvering i 2016 oplevede prisen på Bitcoin en utrolig stigning på 93% i resten af ​​året. Hvis kryptokurrency fulgte et lignende mønster denne gang, kunne vi muligvis se prisen på Bitcoin stige til over $ 75.000 inden 2021 slutter..

I betragtning af at vi allerede har set en stejl stigning i hele januar alene, vil kun tiden vise, hvor nøjagtig denne fremskrivning er.

bitcoin-prisbevægelser

Klar til at investere i Bitcoin BTC?

Hvor meget vil prisen på Bitcoin være i 2021?

Vil Bitcoin gå op i 2021?

Citi-analytikere forudsiger prisen på Bitcoin på niveauet $ 300.000 i slutningen af ​​2021.

Ifølge Stock-to-Flow (S2F), et Bitcoin-forudsigelsessystem, vil BTC / USD nå $ 100.000 inden december 2021.

Analytiker Mike McGlone fra Bloomberg sætter et mål på $ 70K i 2021 og $ 180K for en BTC i 2022.

Citigroup fortalte også sine institutionelle kunder, at de ser potentialet for, at prisen på Bitcoin vil stige så højt som $ 318.000 ved udgangen af ​​2021.

JPMorgan, banken, der engang kaldte Bitcoin for en fidus, forventer nu, at prisen på Bitcoin vil nå 146.000 $ i 2021.

Carl Eric Martin, der ejer Youtube ‘The Moon’, mener, at prisen på bitcoin maksimalt kan være $ 318.438 inden oktober 2021.

Tidligere Adaptive Capital-partner Willy Woo forventede, at prisen på Bitcoin ville ramme $ 200.000 i slutningen af ​​2021.

Ifølge WalletInvestor kunne prisen på Bitcoin ramme en ny højeste tid på $ 93.120,60 inden udgangen af ​​december 2021.

DigitalCoinPrice-platformen forventer, at prisen på Bitcoin vil være værd $ 87.723 ved udgangen af ​​2021.

Ryan Selkis forventede, at prisen på bitcoin ville nå op på $ 318.000 pr. Mønt ved udgangen af ​​2021.

Elon Musk-ledet Tesla meddelte i deres SEC-arkivering, at de havde købt $ 1,5 milliarder dollars i Bitcoin. Så snart nyheden kom ud, reagerede BTC-prisen straks og nåede en ny heltidshøjde på $ 48.000.

BNY Mellon Bank understøtter kryptovaluta, BNY Mellon bank sagde: "voksende klientefterspørgsel efter digitale aktiver" såvel som "forbedring af reguleringsklarheden." Det markerede en "en enorm mulighed for os at udvide vores nuværende servicetilbud til dette nye felt,"

Mastercard Mellon signaliserede sin støtte til kryptovalutaen. Raj Dhamodharan, leder af digitale aktiver, sagde: Vi ser denne kendsgerning afspille sig på Mastercard-netværket, hvor folk bruger kort til at købe kryptoaktiver, især under bitcoins nylige værdistigning. Vi ser også brugere i stigende grad drage fordel af kryptokort for at få adgang til disse aktiver og konvertere dem til traditionelle valutaer til brug."

Med så vildt forskellige forudsigelser kan det være svært at vide, hvad det mest sandsynlige resultat er (det er netop derfor, at kryptokurrencyinvestering er en så risikabel indsats!). Vi kan sammenfatte disse forskellige 2021 Bitcoin-forudsigelser ved at sige, at den potentielle prisstigning i øjeblikket menes at være meget mere dramatisk end det potentielle prisfald, men det betyder ikke, at faldet mindre sandsynligt sker.

Bitcoin forudsigelser for 2021 er utroligt varierede. Hvis du foretrækker en langsigtet investeringsstrategi, så lad os se på Bitcoin-prisforudsigelserne for 2022-2025.

Langsigtet Bitcoin-prisforudsigelse: 2022-2025

Hvad forudsiger kryptoeksperter for Bitcoin BTC i 2022 og derefter?

Mange handlende og investorer er ivrige efter at vide, hvad de næste 5 år kan have til rådighed for prisen på Bitcoin. Hvis du leder efter en forudsigelse af Bitcoin-pris 2025 eller endda undrer dig over ‘skal jeg investere i Bitcoin?’, Skal du fortsætte med at læse – vi har samlet nogle af de vigtigste teorier fra kryptoeksperter og handelsplatforme..

For at se hvad analytikerne siger, lad os se frem til 2022-2025 for at se, om aktivets bullish løb sandsynligvis varer i fremtiden.

Den første langsigtede Bitcoin-prisforudsigelse kommer fra den italienske kryptokurrencyplatform Previsioni Bitcoin. Ved hjælp af sin interne algoritme er Previsioni Bitcoin kommet til følgende forudsigelse, repræsenteret i denne graf:

I 2022 forventer Previsioni Bitcoin, at prisen på Bitcoin vil nå en toppris på $ 226.020,208. Selvom dette ikke er lig med de højder, som Tom Fitzpatrick har forudsagt i den lækkede Citibank-rapport, er det stadig en meget opmuntrende værdi.

Platformen forventer, at Bitcoin-aktivprisen vil ramme $ 100.000 i januar 2022, inden den skyrocket til $ 200.583,77 i april 2022 – en utrolig vækstrate på mere end 100% på mindre end fire måneder! Ifølge denne prognose vil november 2022 se, at prisen falder ned til $ 146.077, selvom den vil tilbageføre sig til $ 182.414 inden udgangen af ​​2022.

Så hvordan sammenlignes denne forudsigelse med andre på markedet? Ifølge Prime XBT synes Previsioni Bitcoins forventninger at være på rette spor.

Prime XBTs tekniske analyse placerer prisen på Bitcoin på over $ 400.000 ved udgangen af ​​2025.

Hvis dette viser sig at være sandt, vil dette betyde, at kryptoen er blevet verdens første til at opnå guldækvivalens. Dette betyder, at markedsdækningen for Bitcoin vil være lig med markedsværdien af ​​guld.

Faktisk tror platformen, at Bitcoin-prisen vil være $ 110,00 i 2021, stige til $ 217,403 ved udgangen af ​​2022, $ 290,000 ved udgangen af ​​2023, $ 345,000 ved udgangen af ​​2024 og en imponerende $ 462,000 ved udgangen af ​​2025.

Disse udsigter kan virke bemærkelsesværdigt optimistiske, men PrimeXBT er ikke den eneste analytiker, der forudser en sådan stigning. I et interview på YouTube-kanalen ‘Altcoin Buzz’ sagde Mark Yusko, administrerende direktør for Morgan Creek Capital Management, også at han synes det er ‘helt logisk’, at Bitcoin-prisen vil nå guldækvivalens på lang sigt.

Som en langsigtet investering projicerer den, at Bitcoin kunne fungere meget godt. Ifølge sine forudsigelser kunne værdien af ​​Bitcoin stige til $ 75.000 i slutningen af ​​2021 og stige til $ 1350.000 i 2022 og nå en gennemsnitspris på $ 320.000 inden 2025.

En anden langsigtet Bitcoin-prisforudsigelse er kommet fra DigitalCoinPrice. Når vi vender tilbage til kryptoplatformen, hvordan sammenlignes dens forventninger til 2021 med dets forudsigelser for 2022-2025?

Ifølge DigitalCoinPrices forudsigelser vil prisen på Bitcoin toppe i 2023 på $ 130.000. I løbet af de næste to år og vil fortsætte med at klatre, inden de falder igen i løbet af 2026. Platformen mener, at den digitale mønt vil ramme de følgende årlige højder:

2022: $ 121,871,73

2023: $ 130.315,66

2024: $ 190.010,12

2025: $ 289.109,15

2026: $ 325.026,87

Dette udsigter er i sidste ende en blanding af gode og dårlige nyheder. For alle investorer, der er bekymrede for, at Bitcoins bullish løb vil foregå et massivt og pludseligt nedbrud, der tager det tilbage til dets priser før december, er det et opmuntrende tegn.

Selvom DigitalCoinPrice tror på, at Bitcoin vil begynde at falde, sker det ikke natten over – og samlet set er dets 5-årige udsigter stadig omtrent det dobbelte af den aktuelle værdi! Ulempen er imidlertid, at det antyder, at Bitcoin ikke opnår den globale overtagelse, som nogle analytikere mener kan være på kortene.

Når vi vender tilbage til handelsdyr, kan vi se, at webstedet har en mere forsigtig tilgang end mange af de andre forudsigere, vi har set. Ved udgangen af ​​årene 2022 og 2023 forudsiger den følgende prognose for minimum og maksimum Bitcoin-prisforudsigelse 2022 og 2023:

 • December 2022: Minimums Bitcoin-pris = $ 21.873,556, Maksimal Bitcoin-pris = $ 45.461,111
 • December 2023: Mindste Bitcoin-pris = $ 33.683.600, Maksimal Bitcoin-pris = $ 70.122.941

Disse tal er meget lavere end nogle af de mest optimistiske forudsigelser for markedet. For eksempel har tv-værten Max Keizer hævdet, at Bitcoin snart vil ramme $ 88.000 og stige til utrolige $ 400.000 inden for de næste fem år.

Med en lignende bullish tilgang har Bitcoin-advokaten og venturekapitalisten Tim Draper forudsagt, at Bitcoin-prisen vil nå priser på $ 250.000 i 2023 – en forudsigelse, han først fremsatte i 2018 og har holdt fast ved siden da. Draper mener, at Bitcoin har en lys fremtid som en seriøs udfordrer til traditionel fiat-valuta, og mener, at vi snart kunne se et tilbagevenden til Bitcoins all-time-high (ATH) på $ 20.000 ved udgangen af ​​2017.

Men selv disse forudsigelser er ikke de mest ambitiøse. Raoul Pal, administrerende direktør for en investeringstrategiforskningstjeneste kaldet The Global Macro Investor, mener, at USAs økonomi har en dyster fremtid – og foreslår, at kloge investorer bør afdække med både guld og Bitcoin. Han forudsiger en svimlende prisstigning på 10.710%, hvor Bitcoin-prisen rammer værdier på 1 million dollars inden 2025!

Samlet set hvad skal vi så tage væk fra disse Bitcoin-prisforudsigelser? Hvis du stadig undrer dig over ‘er Bitcoin en god investering?’, Kan du føle dig beroliget af det faktum, at mange kryptoinvestorer mener, at symbolet er sat til en lys fremtid. Den generelle konsensus blandt eksperter er, at prisen på Bitcoin sandsynligvis vil stige i løbet af de næste par år – og kan skyde i luften på længere sigt.

Ifølge sin Bitcoin-forudsigelse i 2025 har BTC’s markedsværdi potentialet til at nå $ 3 billioner på 4 år; dette ville resultere i en pris pr. bitcoin på ca. $ 140.400.

I betragtning af Bitcoin-prisforudsigelserne i denne artikel er det aldrig for sent at investere i Bitcoin og drage fuld fordel af dets volatilitet.

Har du overvejet at købe Bitcoin?

Andre forudsigelser for Bitcoin (BTC) -priser for 2023-2025 inkluderer:

Forudsigelser om Bitcoin-pris 2023:

Handelsdyr: $ 52.417,873

Cryptoground: $ 15.795

Pundprognose: $ 43145

Forudsigelser om Bitcoin-pris 2025:

Cryptonewsz: $ 100.000

Cryptoground: $ 25589

Pundprognose: $ 118.365

Konklusion: Forudsigelse om Bitcoin-prisforudsigelse

Nedenstående forudsigelsestal skitserer nogle af Potentiel høj og lav af prognoser for Bitcoin-prisforudsigelser i 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025, der tilbydes af tekniske analytikere og brancheeksperter.

År Høj Lav
2021 $ 120.000 21.400 $
2022 $ 156.000 $ 45.000
2023 $ 225.000 $ 60.000
2024 $ 315.000 $ 115.000
2025 $ 450.000 $ 85.000

Hvordan har prisen på Bitcoin ændret sig over tid?

For enhver investor, der spekulerer på, “vil prisen på Bitcoin stige?”, Er en af ​​de vigtigste faktorer, der skal overvejes, tidligere resultater. Dette vil gøre det meget nemmere for dig at kontekstualisere de nuværende cryptocurrency-tendenser og i sidste ende forsøge at lave de mest nøjagtige Bitcoin-prisforudsigelser.

Vi kan se de historiske prisændringer på Bitcoin på denne graf, offentliggjort af kryptodatasiden Nomics.com:

Efter lanceringen i 2009 optrådte Bitcoin først på kryptovaluta-børser i 2010. I meget af dette år svævede prisen mellem $ 0,06 og $ 0,30 – det er mere end 100.000 gange lavere end den nuværende pris! Det ramte til sidst $ 1 i februar 2011. Men det var først i 2012, at prisen på Bitcoin begyndte at stige mere konsekvent og til sidst oversteg $ 100 i august 2013.

Dens første store prishop opstod i november 2013. I løbet af blot en måned steg prisen fra $ 280 til $ 979,45, hvilket var et svimlende spring i betragtning af dets hidtil langsomme fremgang. Desværre skulle det ikke vare, og i 2014 var prisen faldet til $ 350. Dets andet store prishop ville vise sig at være langt mere et gennembrud.

Bitcoin ramte sin ATH på $ 20.000 i 2017 efter en periode med hurtig inflation. På det tidspunkt var denne vækst hidtil uset; nu har vi set det ske to gange. Selvom prisen for Bitcoin faldt ned til $ 3.300 i 2018, er den aldrig vendt tilbage til sine niveauer før 2017 (det samme kan ikke siges for mange altcoins).

Som de historiske prisdiagrammer viser, er det usandsynligt, at bullish og bearish løb er helt lineære. Bitcoins nuværende pris på $ 34.620,45 er utrolig imponerende, men selv det er ikke længere dets ATH (BTC ramte svimlende 41.000 $ på den nylige top). Tom Fitzgeralds påstand om, at Bitcoins fremskridt har været præget af en cyklus af ‘utænkelige samlinger efterfulgt af smertefulde korrektioner’ er let at se – så på trods af de optimistiske forudsigelser, der er inkluderet i denne artikel, bør investorer altid være parat til at se værdien af ​​BTC styrt ned. Som man siger: Forbered dig på det værste, håb på det bedste!

Hvilke faktorer påvirker prisen på Bitcoin?

Prisen på Bitcoin BTC kan ændre sig i henhold til en række forskellige faktorer. For at foretage de mest nøjagtige forudsigelser af Bitcoin-priser 2021-2025 og besvare spørgsmålet ‘er Bitcoin en god investering?’, Er det bedst at være opmærksom på disse faktorer fra starten. Dette vil faktisk gøre det lettere at forudsige perioder med vækst eller tilbagegang baseret på kryptokurrency-tendenser og andre begivenheder, der kan påvirke prisen på BTC.

1. Mediedækning

Mediedækning er enormt vigtig, når det kommer til at tromme investorinteresse i kryptokurrency. Tilbage i 2017-2018 var fornyet interesse for BTC (sammen med resten af ​​kryptomarkedet) stort set drevet af en mediefan. Jo mere dækning de skyhøje priser modtog, jo flere mennesker begyndte at investere. Dette skabte en ubalance mellem udbud og efterspørgsel, der fik prisen på Bitcoin til at stige.

I slutningen af ​​2020 så vi det igen. Da betalingsnetværket PayPal meddelte, at det ville gøre det muligt for folk at gemme BTC i deres PayPal-tegnebøger, ramte Bitcoin overskrifterne med hævn og gav mange potentielle investorer det skub, de havde brug for for at tilføje BTC til deres portefølje. Det faktum, at Bitcoin vinder applikationer i den virkelige verden, har modvirket bekymring for, at det er for upraktisk til at konkurrere med fiat-valuta.

2. Markedskonkurrence

En anden faktor, der potentielt kan påvirke prisen på Bitcoin, er markedskonkurrence. Når nye altcoins kommer ind på markedet, eller andre højt placerede kryptokurver begynder at tiltrække høje niveauer af investorinteresse, kan det få handlende til at begynde at fokusere på alternative former for krypto. Dette gælder især når det kommer til Bitcoin Cash (BCH). Bitcoin hard-fork er en tredje generation af kryptokurrency, som mange mennesker mener er bedre end BTC, da den var designet til at løse nogle af de problemer, der plager kongen af ​​kryptokurrency..

Den gode nyhed er imidlertid, at Bitcoin er langt mere modstandsdygtig over for markedskonkurrence end de fleste altcoins. På over 10 år har det aldrig mistet sin status som ‘digitalt guld’, på trods af at nye kryptoer måske er teknisk mere robuste eller skalerbare. Faktisk forudsiger ændringer i Bitcoins pris ofte lignende bevægelser i hele branchen. Mange analytikere har bemærket, at bullish eller bearish BTC-kørsler afspejles tæt af andre kryptoer, selvom det modsatte ikke ser ud til at være sandt.

3. Levering og efterspørgsel

Som enhver begrænset vare påvirker udbud og efterspørgsel efter Bitcoin enormt prisen. Prisen på Bitcoin drives op, når efterspørgslen efter nye tokens er større end udbuddet – noget der normalt sker i kølvandet på hver Bitcoin-halvering, hvilket får nogle investorer til at tænke på det som en form for kunstig inflation.

Denne faktor bliver mindre ustabil, når den maksimale levering af Bitcoins er udstedt. Nuværende skøn forudsiger dog, at dette først vil ske omkring år 2140.

4. Cryptocurrency Regulations

Verden af ​​kryptokurrency har stort set været ureguleret i hele verden, men på grund af stigende regeringspres bliver den tættere kontrolleret. Dette skaber et niveau af langsigtet usikkerhed, da nogle investorer er bange for, at nye regler vil få efterspørgslen efter Bitcoin (og andre kryptokurver) til at falde. Dette kan være et resultat af fremtidige beskatningsforanstaltninger eller nye begrænsninger.

5. Bitcoin-halveringen

Halvering af Bitcoin (også undertiden kendt som ‘halvering’) er en begivenhed, der er designet til at kontrollere cirkulationen af ​​Bitcoin-tokens og gøre kryptovalutaen mere skalerbar. Fordi den maksimale forsyning med Bitcoin er begrænset til 21 millioner, er halveringen indstillet til at ske hver gang 210.000 nye blokke føjes til blockchain, noget, der omtrent svarer til en gang hvert fjerde år. Denne proces betyder, at belønningen for minedrift af nye Bitcoin-blokke nedskæres i halvdelen og bremser det tempo, hvormed vi maksimerer udbuddet. Der er i øjeblikket 18,5 millioner BTC i omløb, og aktuelle estimater antyder, at vi når 21 millioner i år 2140.

I 2016 steg den første Bitcoin-halvering med BTC med utrolige 93% i resten af ​​året. Før den sidste halvering fandt sted i 2020, bemærkede investorer, at hvis kryptovalutaen fulgte et lignende mønster igen, kunne vi muligvis se prisen på Bitcoin stige til omkring $ 15.000 inden årets udgang. Sikker nok gjorde vi det!

Centrale punkter

 • Med en aktuel markedsværdi på $ 642,238,803,752 og en pris på $ 34,620,45 har Bitcoin langt overgået sin tidligere all-time high (ATH) på $ 20.000.
 • DigitalCoinPrice forventer ikke, at prisen på Bitcoin vil falde til under $ 70.000 på noget tidspunkt i 2021 og mener, at Bitcoin vil toppe med et årligt højdepunkt på $ 103.563,76 i maj.
 • WalletInvestor forudsiger, at prisen på Bitcoin vil ramme en ny ATH på $ 43,120,60 inden udgangen af ​​december 2021.
 • EN lækket rapport fra Citibank indeholdt den svimlende forudsigelse om, at prisen på Bitcoin kunne ramme $ 318.000 inden december 2021.
 • I 2022 forventer Previsioni Bitcoin at ‘kongen af ​​kryptokurrency’ vil nå en toppris på $ 226.020.1208. Det forventer, at aktivet vil ramme $ 100.000 i januar, inden det skyrocket til $ 200.583,7728 i april.
 • Prime XBTs tekniske analyse placerer prisen på Bitcoin på over $ 400.000 ved udgangen af ​​2025, hvilket betyder, at BTC ville nå ‘guldækvivalens’.
 • I henhold til DigitalCoinPrices forudsigelser vil prisen på Bitcoin toppe i 2023. I løbet af de næste to år vil prisen fortsætte med at stige, før den falder igen i løbet af 2026.
 • Faktorer, der kan påvirke prisen på Bitcoin, inkluderer mediedækning, markedskonkurrence og den regelmæssige Bitcoin-halvering.
 • Det kan være utroligt vanskeligt at forudsige Bitcoin-prisforudsigelser på grund af markedets uforudsigelighed
 • Bitcoin kan være enormt ustabilt
 • Ifølge Handelsdyr, Oktober 2021 kunne se en maksimal Bitcoin-pris på $ 55,121,582 og et minimum på $ 22,282,676. Dette giver et gennemsnit på $ 12.097,266
 • Tv-værten Max Keizer har blandt andet hævdet, at Bitcoin snart vil ramme $ 48.000, hvilket stiger til guldækvivalensen på $ 400.000 inden for de næste fem år
 • Prisen på Bitcoin har været utroligt turbulent i løbet af det sidste årti og ramt højder på $ 20.000 i 2017
 • Nogle af de største faktorer, der påvirker prisen på Bitcoin, inkluderer udbud og efterspørgsel, markedskonkurrence og regler

Hvis du har ledt efter en pålidelig forudsigelse af Bitcoin-pris i 2021, 2022 og videre, håber vi, at du har fundet denne artikel nyttig. Selvom det er umuligt at forudsige med total nøjagtighed, er det en vigtig måde, hvorpå ekspertinvestorer kan foretage fremtidige fremskrivninger, at analysere den tidligere præstation af kryptoen..

Uanset om du overvejer at tilføje Bitcoin til din portefølje eller er en eksisterende investor, har den nylige bullish løb efterladt mange mennesker undrende ‘vil Bitcoin fortsætte med at stige?’. Ifølge flertallet af disse forudsigelser er udsigterne overvældende positive. Ingen af ​​de prognoser, som vi inkluderede i denne artikel, forventer at se en periode med hurtigt fald i den nærmeste fremtid, hvor kun DigitalCoinPrice forudsiger, at prisen på Bitcoin vil falde efter 2023.

Hvis du kunne lide vores artikel Forudsigelse af Bitcoin-prisforudsigelse: Hvor meget vil Bitcoin være værd i 2021 og derover, Giv det en like og del med dine medhandlere.

Hvis du føler dig inspireret til at overveje handel med Bitcoin, eller denne artikel har givet noget ekstra indblik i din eksisterende viden om handel, kan du være glad for at vide, at etoro giver mulighed for at handle med Crypto-aktiver, inklusive BTC og CFD’er på op til 90+ kryptokurver. Crypto Traders kan opbygge en diversificeret portefølje med de mest populære mønter.

eToro – Køb Bitcoin med 0% provision

handel med bitcoin

Tilmelde til eToro og start handel med Bitcoin eller kopiering af top BTC-investorer uden ekstra beregning. Der er ingen administrationsgebyrer eller andre skjulte omkostninger involveret.

etoro-mægler

Yderligere læsning:

Top 15 bedste kryptovalutaer at købe denne måned

Er Bitcoin en god investering & Skal jeg investere i Bitcoin?

Forudsigelser om krusningspris: Hvor meget vil krusning være værd i 2021 og derover?

15 grunde til at investere i kryptovalutaer

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannien

Top kryptovalutaer at investere i Australien i 2021

Sådan handles kryptovaluta med $ 100

Vigtigste kryptovalutaer andet end Bitcoin

Mest populære kryptovalutaer i USA

Forudsigelse af Bitcoin-pris – ofte stillede spørgsmål

Er Bitcoin en god investering?

Ifølge næsten alle forudsigelser ser Bitcoin ud til at være en god investering (både på kort og lang sigt). Dens bullish løb synes usandsynligt at bremse snart.

Selvom investering i kryptokurrency altid er risikabelt, betragtes Bitcoin generelt som en god investering inden for branchen. Dens høje volatilitet betyder, at du kan bruge den til at prøve at tjene penge på kortsigtede prisudsving, mens sektorens samlede opadgående bevægelse også betyder, at det også kan være en stor langsigtet investering.

Hvad vil Bitcoin være værd i 2030?

Forudsigelser varierer, når det kommer til spørgsmålet ‘hvad vil Bitcoin være værd i 2030?’. Ifølge de opadgående tendenser mener mange eksperter imidlertid, at Bitcoin kunne se et tilbagevenden til sin ATH på $ 20.000 fra 2017. Nogle tror endda, at det vil ramme denne værdi nærmere 2025 og stige til næsten guldækvivalens inden 2030.

Kan jeg investere $ 100 i Bitcoin?

Ja! Den gode nyhed er, at du ikke behøver at købe hele Bitcoin-tokens, der koster næsten $ 13.000 i skrivende stund. Det er perfekt muligt at købe en lille procentdel af et token, hvilket betyder at du kan investere så mange eller så få penge, som du vil.

Vil Bitcoin nogensinde dø?

Det sidste Bitcoin-token udstedes omkring år 2140. Ingen er virkelig sikre på, hvad der vil ske, før dette sker. Det er så langt i fremtiden, at Bitcoin teoretisk kunne være faldet ud af favør, før vi nåede denne milepæl. Alternativt kan ændringer i Bitcoin-netværket revolutionere udbuddet af Bitcoin og ændre dets udsigter fuldstændigt.

Hvor mange Bitcoin-tokens er der tilbage?

Antallet af Bitcoin-tokens, der allerede er blevet udvundet, er over 18,5 millioner (det nøjagtige antal ændres hvert 10. minut). Da den samlede forsyning er 21 millioner, betyder det, at der er færre end 3 millioner tokens tilbage, der skal udvindes.

Vil Bitcoin ramme $ 40.000?

$ 40.000 er muligvis det dobbelte af aktivets tidligere ATH, men det er klart inden for rækkevidde. Bitcoin ramte $ 40.000 for første gang i december, og selvom det var kortvarigt, tror mange forudsigelser, at det vil vende tilbage til disse højder i løbet af 2021.

Vil Bitcoin ramme $ 100.000?

Med sin nuværende vækstrate kan Bitcoin være på vej til at ramme $ 100.000 i de næste par år. De mest optimistiske forudsigelser mener, at dette kunne ske i 2021, mens andre forventer, at BTC vil bryde $ 100k-barrieren mellem 2022 og 2025.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er meget volatile. Din kapital er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Prognose og analyse afspejler forskellige eksterne og interne analytikers synspunkter til enhver tid og kan ændres til enhver tid. Desuden kan de ikke udgøre en forpligtelse eller garanti fra Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner