Forklaret: Sådan tjener du penge på Cryptos og tjener på Cryptocurrency Market Rises

I løbet af det sidste årti er Cryptocurrency-markedet langt de bedste aktiver. Bitcoin oplevede en vækst på 9.000.000% og blev bedømt som årets bedste investering – Her er hvad du har brug for at vide.

Selvom de stadig er i de tidlige stadier af udviklingen, er kryptokurver begyndt at blive betragtet som alternativer til investering og monetær brug. Uanset om det for det faktum, at de fjerner barrierer under deres overførsel eller for muligheden for at tjene penge, betragter folk dem som et aktiv, der er værd at investere i.

Paypals beslutning om at tilbyde kryptotjenester ved at gøre det muligt for brugere at sælge og købe kryptokurver har øget autoriteten for kryptokurver og vist, at de ikke længere kan tages for givet.

Men hvad investerer kryptovaluta? Hvordan man investerer i kryptokurver? Er det risikabelt, eller skal du investere nu? Du finder svarene på disse spørgsmål og ikke kun nedenfor.

På Trading Education så vi på den måde, kryptomarkedet udvikler sig på, og her er hvad vi fandt ud af.

Hvad er Cryptocurrency-investering?

Kryptovalutaer er digitale aktiver eller digitale penge. Investering i kryptokurver betyder at købe en af ​​kryptokurverne, såsom Bitcoin eller Ethereum, for eksempel ved hjælp af fiat-valuta som US Dollar eller EURO.

I det øjeblik du køber en kryptovaluta, er du en kryptokurrencyindehaver. Du kan investere i en kryptovaluta eller mere afhængigt af dit valg, og du kan holde dine kryptokurver så længe du vil.

Hvordan investerer jeg i kryptovalutaer?

Der er forskellige måder at investere i kryptovalutaer, men den mest populære er gennem en kryptovalutaudveksling. Mæglervirksomhed som eToro tilbyde kryptovaluta investeringsmuligheder.

Nogle af de mest populære kryptokursudvekslinger, hvor du kan starte din investering, er Binance, Coinbase, Kraken, KuCoin, Bittrex, eToro osv..

Hvordan vælger jeg, hvilken kryptovaluta jeg skal købe?

Der er ingen streng regel for, hvordan du vælger den kryptokurrency, du vil købe. Nogle mennesker foretrækker at investere i en mønt, mens andre investerer i mere.

Der er en tendens til at investere mere i Bitcoin eller andre velrenommerede kryptokurver. Men i mange tilfælde er det netop de nye kryptokurver, der har en enorm vækst med et højt investeringsafkast. Som pr Coinmarketcap, der er i øjeblikket 7509 kryptokurver. De vigtigste faktorer, du skal kigge efter, når du køber en mønt, er markedsværdi, likviditet og handelsvolumen.

Klar til at dykke ned i kryptomarked?

Investerer i kryptovalutamarkedet risikabelt?

Der er altid en risiko, når man investerer i et aktiv. Bitcoin blev lanceret i 2009, så dette får os til at indse, at kryptokurver er nye, og mange mennesker forstår stadig ikke klart, hvad de er.

Af natur er kryptokurver flygtige, så der er mange muligheder for at tjene penge. Hvis vi kort analyserer historien om Bitcoin-prisen, kommer vi til den konklusion, at investorer har tjent mere fortjeneste, end de har mistet penge i løbet af disse 11 år med Bitcoin-eksistens..

bitcoin-prisdiagram

Kilde: coinmarketcap.com

Da Bitcoin blev lanceret i 2009, havde det ingen værdi overhovedet. Bitcoin nåede først værdien på $ 0,0009 i juli 2010. Siden da oplevede Bitcoin-prisen skarpe stigninger og fald, indtil da den nåede sit højeste niveau på 20.089 $ pr. Bitcoin den 18. december 2017.

Denne pris varede dog ikke længe, ​​for ikke længere end i november 2018 faldt den under $ 3500. Siden da har prisen på Bitcoin igen oplevet op- og nedture og svæver nu lidt over $ 13.000.

I december 2019 Bloomberg konkluderede, at Bitcoin i løbet af årtiet havde oplevet en vækst på 9.000.000%, hvilket efterlod alle konkurrenter i støvet. Denne kendsgerning er en indikator for, at HODLers, dvs. dem, der investerede i de tidlige dage af Bitcoin og havde tålmodighed til at holde deres investeringer under prisændringerne, nu nyder enorme overskud. Desuden i 2019 også CNN vurderede Bitcoin som den bedste investering i årtiet.

Hvor længe skal jeg investere i Crypto Market?

Som nævnt tidligere er der også i dette tilfælde ingen specifik regel for, hvor længe du kan beholde din investering i kryptokurver. Det afhænger af din intuition, erfaring og tålmodighed.

Det er dog værd at bemærke, at ovenstående tal viser, at de, der har haft tålmodighed ved at holde investeringer i årevis, har tjent det bedste.

Læs mere:

Hvilke top 10 kryptovalutaer der skal investeres i 2021?

Vigtigste kryptovalutaer andet end Bitcoin

Sådan tjener du på Cryptocurrency Market

Der er forskellige måder, du kan drage fordel af kryptovalutamarkedet, og de mest almindelige metoder er langsigtet investering eller på anden måde kendt som HODLing, day trading, CFD trading, staking og minedrift.

Læs mere:

Sådan handel dag med kryptovaluta

Cryptocurrency Trading Exchange eller Cryptocurrency CFD?

Bedste markeder at handle i 2021: Alt hvad du behøver at vide!

Sådan tjener du på kryptovolatilitet?

Kryptovalutaer er flygtige af natur, hvilket betyder, at deres pris ofte ændres inden for bestemte tidsperioder. Derfor er de også rentable, fordi du altid vil have mulighed for at købe din foretrukne kryptokurrency, når dens pris er lav, og sælge den, når prisen stiger.

Klar til at dykke ned i kryptomarked?

Hvordan tjener jeg på Crypto Arbitrage

Forskellige kryptovalutaudvekslinger tilbyder lidt forskellige priser på kryptokurver. Crypto arbitrage betyder, at du kan købe en kryptokurrency i en børs og derefter overføre den og sælge den i en anden børs, som på det tidspunkt har en højere pris for den samme kryptokurrency.

Det skal dog bemærkes, at denne proces skal udføres meget hurtigt, fordi kryptokurver er ustabile, og priserne ændrer sig hurtigt. Normalt bistås de, der praktiserer crypto arbitrage, af forskellige værktøjer for at være mere præcise.

Hvad er fremtiden for kryptovaluta?

I deres barndom blev kryptokurver mødt med stor skepsis. Selvom der stadig er skeptikere om kryptokurver, ser deres fremtid nu lysere ud end nogensinde. Da Paypal endelig integrerer kryptokurver i sin platform, begyndte prisen på Bitcoin sin vej op og svæver i øjeblikket lidt over $ 13.000, hvilket markerer den højeste pris siden 2018.

Bortset fra Paypal, der startede sine eventyr i kryptoverdenen, var året 2020 ekstraordinært for kryptokurver i betragtning af, at mange andre ting er sket til deres fordel. MicroStrategy, der er det største business intelligence-firma i verden, købte $ 425 millioner i Bitcoin. Square købte også $ 50 millioner, og Stone Ridge købte $ 110 millioner i Bitcoin.

Desuden fulgte også DBS Bank, som er Singapores største bank, og lancerede sin kryptokursudveksling, navngivet "DBS Digital Exchange," som tillader handel med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum og Ripple.

Alle disse begivenheder havde øget autoriteten for kryptokurver og pundits forudsiger, at Bitcoin snart kunne bryde sin rekord i 2017 da det nåede $ 20.000. Det skal dog siges, at eksperter forudsiger prisstigninger og giver forskellige tal, men ingen kan nøjagtigt vide, hvor langt Bitcoin-prisen går.

Læs mere:

Bitcoin-prisforudsigelse: Hvor meget vil Bitcoin være værd i 2021 og derover?

Top 9 Bitcoin investorer

Forudsigelser om krusningspris: Hvor meget vil krusning være værd i 2021 og derover?

Hvor kan jeg lære mere om investering i kryptovalutamarkedet?

Her på Trading Education lærer vi dig, hvordan du investerer i kryptokurver. I vores kurser kan du lære de mest effektive metoder til at investere i kryptokurver.

Trading Education leverer også teknisk analyse, handelsværktøjer, økonomisk kalender, markedsdata, markedsoversigt, avanceret realtidsdiagram osv.

Også på Trading Education kan du finde en række artikler relateret til handelsverdenen og forskellige andre meget værdifulde funktioner som "Find din mægler", hvor du kan finde din formidling, der bedst passer til det sted, hvor du bor.

Hvorfor skal du handle kryptovalutaer med eToro?

eToro er den førende sociale handelsplatform på verdensplan. eToro er kendt for sin "Kopihandel" funktion, hvor du kan kopiere din yndlingshandler. Top 5 kryptokurver, der kan handles på eToro, er Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple og Dash, efterfulgt af mange flere.

eToro – Bedste handelsplatform for kryptovaluta

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

75% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder.

Du kan begynde at bygge din kryptoportefølje på eToro, og du vil blive forsynet med realtidsindsigt, så du kan indstille dig strategi med stoptab og tage profitparametre. En anden god ting ved eToro er, at det giver dig mulighed for at øve handel med $ 100.000 takket være sin virtuelle portefølje.

eToro er fuldt reguleret, og du kan starte din kryptokurrencyinvestering nu med Paypal eller ethvert kreditkort, du har. Platformen er brugervenlig og eToro arbejder altid på at gøre kryptovalutahandel sjov og attraktiv.

En anden fremragende fordel, som eToro har, er, at den besidder dens tegnebog, hvor du kan gemme dine kryptokurver, når du har købt dem. eToro tegnebog understøtter mere end 120 kryptokurver.

Centrale punkter

  • Kryptovalutaer er digitale aktiver, og du kan købe dem ved hjælp af fiat-valutaer som den amerikanske dollar eller EURO.
  • Kryptovalutaer kan købes gennem kryptovalutaudvekslinger.
  • Du kan investere i enhver kryptovaluta afhængigt af dit valg.
  • Bitcoin nåede først værdien på $ 0,0009 i juli 2010, og i løbet af årtiet har den oplevet en vækst på 9.000.000%.
  • Bitcoin er vurderet af CNN som den bedste investering i årtiet.
  • HODLing, day trading, CFD trading, staking og minedrift er de mest almindelige metoder til at tjene penge på kryptokurver
  • Paypals meddelelse om at tilbyde kryptotjenester har givet kryptokurver et boost, der skubber prisen opad.
  • Microstrategy, Square og Stone Ridge foretog også betydelige investeringer i Bitcoin, der spiller en central rolle, hvilket giver kryptokurver mere anerkendelse.
  • DBS Bank blev også en del af denne bølge, der lancerede sin kryptobørs "DBS Digital Exchange."
  • Fremtiden for kryptokurrency er lys, og eksperter forudsiger, at Bitcoin snart vil bryde sin egen rekord på $ 20.000, der blev sat i december 2017 ved at nå nye prishøjder.

Det er aldrig for sent at investere i kryptokurrencymarkedet. Med eToro, du kan begynde at købe og sælge kryptoer eller handel med CFD’er på over 90 kryptovalutaer.

Investering i kryptomarked er værd at overveje.

Glad investering!

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er meget volatile. Din kapital er i fare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner