Find de bedste kryptovalutaer til handel – Cryptocurrency-par til handel

Top kryptovaluta par til handel

Bedste kryptovaluta-par til handel: Introduktion

Hvad er de bedste kryptovalutaer at handle?

Top 9 mest værdifulde kryptovalutaer at handle

 1. Monero (XMR)
 2. Ripple (XRP)
 3. Fantastisk
 4. Bitcoin (BTC)
 5. Ethereum (ETH)
 6. EOS
 7. Litecoin (LTC)
 8. Binance (BNB)
 9. Grundlæggende opmærksomhedstoken (BAT)

Top fem alternative kryptovalutaer til handel

 1. ChainLink
 2. VeChain
 3. NEO
 4. Tether

Bedste kryptovaluta-par til handel

Hvorfor & Hvordan kan jeg begynde at handle kryptovaluta-par?

Centrale punkter

Ofte stillede spørgsmål

Bedste kryptovalutapar til handel: Introduktion

Leder du efter de bedste kryptohandelspar derude? Søger du efter de mest værdifulde kryptokurver at handle? Så er denne artikel kun til dig! Se de top 9 mest handlede kryptokurver og lær mere om kryptohandel.

Men lad os først svare på et andet spørgsmål, der måske holder fast i dit sind om natten … “Hvad er kryptohandel, og hvorfor skal jeg begynde at handle kryptokurrency i første omgang?”

Nå, kryptovalutahandel, defineret som processen med at købe og sælge kryptoer eller spekulere i deres priser, er en attraktiv investeringsmulighed.

Desuden, hvis du finder værdifulde kryptokurrency-par at handle, kan kryptohandel potentielt medføre høje afkast over tid. Se bare på nogle af de mest succesrige krypto-investorer derude!

Det er dog ikke kun penge, der motiverer kryptohandlere. Der er adskillige fordele ved kryptohandel, der får folk til at investere i de bedste kryptovalutaer.

Til at begynde med – selvom kryptokurver kan være meget ustabile – stigningen i kryptovaluta og blockchain-teknologi i områder langt ud over den finansielle sektor er en enorm motivator for kryptohandlere. Ingen overraskelse, nogle eksperter mener, at kryptovalutahandelsvolumener og aktiviteter fortsætter med at stige på trods af den igangværende pandemi.

Verden med handel med kryptokurrency er præget af høj likviditet som også er en anden faktor, der tiltrækker mennesker fra hele kloden.

Handel med kryptovaluta giver investorer også en vis uafhængighed, da der ikke er behov for at stole på banker eller andre finansielle institutioner. Kan du forestille dig at leve i en verden med helt decentrale finansielle systemer?

Og det er ikke alt! Investering i de bedste kryptovalutahandelspar er noget, som eksperter værdsætter på grund af vigtigheden af porteføljespredning.

Mens der er nogle berygtede svindel og negative holdninger til kryptoer, er kryptohandel en investeringsniche, der er værd at udforske.

Du kan start handel med nogle af de bedste kryptopar med så lidt som $ 100. Så har du virkelig brug for flere grunde til at starte handel med kryptokurver?

Vi i Trading Education kan hjælpe dig med at lære mere om kryptohandel og de bedste kryptopar derude. Tilmeld dig blot et af vores online kurser, der hjælper dig med at mestre kryptohandel.

Når du har erhvervet tilstrækkelig viden om kryptopar og handelsstrategier, kan du begynde at handle nogle af de bedste kryptokurver hurtigt og nemt – bare tjek eToro Exchange!

Hvad er de bedste kryptovalutaer at handle?

Nu når du er fortrolig med fordelene ved handel med kryptokurrency, det er tid til at lære mere om de bedste kryptoer til handel.

Det er ikke en hemmelighed, at verden af ​​digitale valutaer ikke kun har transformeret den finansielle industri, men hele verden.

Kryptovalutaer, set som et alternativ til nationale valutaer i tider med usikkerhed, kan endda hjælpe samfund løser finansielle kriser.

Teknologien bag kryptoer (enten blockchain eller dens alternativer) er også imponerende, hvilket forbedrer udviklingen af ​​flere og flere mønter til handel. Interessant nok er der ifølge CoinMarketCap nu flere end 5.000 kryptokurver derude.

For at hjælpe dig med at navigere i den imponerende verden af ​​kryptokurrencyhandel og finde de bedste kryptokurrencypar at handle, Vi præsenterer de top 9 mest værdifulde kryptokurver at handle. Du kan gennemgå dem i dit eget tempo for at træffe en informeret beslutning om det kryptopar, du er interesseret i.

Top 9 mest værdifulde kryptovalutaer at handle

For at hjælpe kryptovalutahandlere og investorer med at beslutte, hvilke kryptopar der skal handles, diskuterer vi 9 store kryptokurver og deres udsigter nedenfor:

1. Monero (XMR)

Klar til at lære mere om de bedste kryptokurver at handle? Lad os starte med Monero – en af ​​de mest interessante og værdifulde altcoins til handel i år.

Monero blev lanceret i 2014 med fokus på decentralisering og privatlivets fred. Faktisk omtales denne krypto ofte som den eneste ægte privatlivsmønt. I modsætning til Dash-transaktioner kan Monero-overgange for eksempel ikke offentliggøres. Mønternes historie er heller ikke kendt, så ingen kan fortælle transaktionens kilde og destination.

På grund af dets potentiale og unikke struktur tiltrækker Monero adskillige forhandlere over hele kloden. Okay, okay, du har ret – privatlivsmønter kan tiltrække ondsindede mennesker. Men på trods af dets anvendelse i ulovlige aktiviteter, såsom handler på det mørke web, er Monero en af ​​de bedste kryptoer til handel. Monero rangerer nr. 15 på CoinMarketCap, med en markedsværdi på $ 2.266.674.057 og en handelsvolumen på $ 1.552.301.913 USD pr. 13. oktober 2020.

2. Ripple (XRP)

Ripple er en anden revolutionerende og værdifuld krypto til handel. For at være mere præcis er Ripple et af de ældste kryptokurrencyprojekter, hvor Ripples XRP-token er blandt de største mønter efter markedsværdi.

Ripples on-demand likviditet gør det muligt at sende XRP direkte og hurtigt for at veksle to forskellige globale valutaer. Faktisk blev Ripple oprindeligt designet til lette banktransaktioner til lave omkostninger.

Selvom dets førende adoptere hovedsagelig er store finansielle institutioner, der flytter penge rundt om i verden, er peer-to-peer-transaktioner også mulige, hvor mange investorer med små konti tiltrækkes af tokens lave pris ($ 0,257064 i skrivende stund).

Er du interesseret i Trading Ripple?

3. Stjerner

Hvis du er på udkig efter stjernekryptoer til handel, sæt Fantastisk på din liste. Stellar er en af ​​de mest lovende investeringsmuligheder for kryptokurrency i 2020, ifølge CoinMarketCap.

Oprindeligt baseret på Ripple Labs-protokollen var Stellars hovedformål at lette transaktioner på tværs af grænser. Noter det Stellars oprindelige krypto er Lumen (XLM). Lumens udvindes ikke, da systemet ikke bruger proof-of-work.

I modsætning til Ripple fokuserer Stellar ikke kun på store finansielle organisationer, men på individuelle kunder. Og gæt hvad? Hver transaktion koster kun 0,00001 XLM.

I betragtning af at platformen letter transaktioner på tværs af grænser og forbinder betalingssystemer og kryptohandlere, er det ikke overraskende, at mange handlende stadig hævder, at dette er en af ​​de bedste kryptoer til handel nu.

4. Bitcoin (BTC)

Måske er du ikke overrasket over at se Bitcoin på vores liste. Mere end et årti siden lanceringen er Bitcoin stadig en af ​​de mest indflydelsesrige kryptokurver over hele kloden.

Faktisk omtales ofte Bitcoin – en af ​​de bedste kryptoer, der handler med en stor markedsværdi og handelsvolumen – som kongen af ​​kryptokurver.

Da Bitcoin er præget af høj likviditet, handel med BTC er en god mulighed, selv for begyndere. På trods af den igangværende pandemi er investeringer i Bitcoin ifølge topeksperter stadig en af ​​de bedste handelsmuligheder for kryptokurrency.

Oven i købet, da bitcoins er begrænset, er de meget fristende. Noter det kun 21 millioner bitcoins kan nogensinde eksistere. Der er mere end 18.466.006,25 BTC allerede udvundet, og mere end 900 BTC udvindes om dagen. Selvom disse tal skifter hvert 10. minut, når nye blokke tilføjes, forventes det, at den sidste bitcoin vil blive udvundet omkring 2140.

Der er masser af tid til at investere i Bitcoin, så tøv ikke med at tilføje denne topmønt til din handelsportefølje!

Er du interesseret i Handel med Bitcoin?

5. Ethereum (ETH)

Måske er du ikke overrasket over at se Ethereum på vores liste. Ethereum er den næststørste blockchain-platform efter markedsværdi efter Bitcoin, hvilket gør det til en af ​​de bedste kryptovalutaer, der skal handles. I modsætning til Bitcoin er der ingen øvre grænse for Ethereums ether, der tiltrækker adskillige investorer over hele kloden.

Vi skal bemærke, at i 2016, Ethereum blev opdelt i Ethereum (ETH-mønt) og Ethereum Classic (ETC-mønt), så sørg altid for at kende forkortelsen af ​​den mønt, du vil handle.

Den gode nyhed er, at Ethereum har adskillige applikationer ud over kryptohandel. Ethereum understøtter smarte kontrakter og giver udviklere mulighed for at oprette decentrale apps, som kan understøtte handelsvare, virksomheder, afstemning, spil og interoperabilitet inden for videnskab.

Ikke underligt, at hype omkring Ethereum stadig er imponerende. Faktisk er en af ​​de vigtigste og forventede begivenheder lanceringen af ​​Ethereum 2.0, som vil fokusere på indsats i stedet for minedrift. Denne begivenhed kan endda sikre højere niveauer af gennemsigtighed og sikkerhed og kan tiltrække flere kryptohandlere til at investere i Ethereum i 2020 og de kommende år..

Er du interesseret i Handel med Ethereum?

6. EOS

EOS er en anden værdifuld kryptokurrency til handel, der kan hjælpe handlende med at øge deres formue over tid. Bemærk, at EOS er drevet af EOS.IO blockchain-protokollen, som på samme måde som Ethereum giver brugerne mulighed for at oprette smarte kontrakter og decentrale applikationer. For at være mere præcis, EOS.IO blev oprindeligt oprettet for at løse problemer med hastighed og skalerbarhed i Ethereum og Bitcoin.

På grund af sin innovative teknologi nåede EOS oprindelige møntudbud i 2017 en ny rekord i kryptovalutaverdenen og samlede mere end 4 milliarder dollars. Nu tiltrækker EOS fortsat adskillige forhandlere fra hele verden.

Hvis du spekulerer på, hvilken mønt der er en bedre handelsmulighed, kan du læse vores komplette guide Er EOS bedre end Ethereum? for at hjælpe dig med at beslutte, om du skal handle med EOS eller ej.

Er du interesseret i Handel med EOS?

7. Litecoin (LTC)

På trods af alle de virtuelle valutaer og kryptoprojekter derude, må vi indrømme, at Litecoin stadig er en af ​​de bedste kryptoer til handel. Litecoin er fortsat en sikker kryptohandel, en af de 20 største kryptokurver efter markedsværdi.

Her skal vi bemærke, at Litecoin er en af ​​de første altcoins eller alternativer til Bitcoin; platformen blev oprettet i 2011 og stadig, den fortsætter med at vokse. Interessant nok har Litecoin en forsyningsgrænse på 84 millioner mønter eller fire gange mere end Bitcoin.

Da Litecoin også har høje likviditetsrenter, mener eksperter, at denne kryptokurrency ikke mister sin handelsværdi i løbet af de næste par år. Bemærk, at LTC’s pris er $ 50,33 USD med en 24-timers handelsvolumen på $ 2.455.796.537 USD, ifølge CoinMarketCap. Så tøv ikke med at tilføje Litecoin til din portefølje.

Er du interesseret i Handel med Litecoin?

8. Binance (BNB)

Verden af ​​kryptohandel ændrer sig konstant, hvor Binance-mønt er en af ​​de bedste mønter i branchen. Faktisk tror mange handlende, at Binance er en rigtig game-changer, da den understøtter operationer på Binance-børsen.

Lad os ikke glemme det Binance er en af ​​de mest pålidelige krypto-til-krypto-udvekslinger over hele verden, hvor transaktioner udføres ved hjælp af Binance-mønter.

Denne krypto er præget af høj likviditet, hvor mange handlende køber og sælger Binance-mønter. Ingen overraskelse Binance er en af ​​de mest handlede og hurtigst voksende kryptoer! Så tøv ikke med at tilføje Binance til din liste over de bedste kryptoer, der skal handles.

Investering i BNB kan endda blive en rentabel venture, især hvis du allerede har erfaring med andre aktiver som Bitcoin og Ethereum.

Er du interesseret i Handels Binance?

9. Grundlæggende opmærksomhedstoken (BAT)

Selv om der forventes at eksplodere forskellige kryptokurver i 2020-2021, lad os tale om BAT, en af ​​de bedste kryptoer, der handles i dag.

BAT er et ERC-20-token understøttet af Brave Browser; Hovedformålet er at løse problemet med onlineannoncering og oprettelse af onlineindhold.

Et problem? Ja, en stor! Det er ikke en hemmelighed, at nogle mobilannoncer kan føre til dårlig brugeroplevelse og batteritab, og som et resultat henvender mange brugere sig ofte til annonceblokering (hvilket er en enorm hindring for virksomheder). For at løse sådanne problemer kan BAT bruges til at belønne brugere, der ser annoncer og tip online skabere.

På grund af dets potentiale, BAT er blevet en attraktiv investeringsmulighed, især for unge handlende og webskabere over hele verden.

Er du interesseret i Handel med BAT?

Fem alternative kryptovalutaer til handel

Verden af ​​kryptohandel er som et voksende univers af teknologiske innovationer, finansielle regler og investeringsmuligheder. Således er det svært at holde styr på alle mønterne derude og deres applikationer.

For at hjælpe dig med at finde de bedste kryptokurver til handel, præsenterer vi fem alternativer, der har fået fart og er kommet for at blive.

1. ChainLink

Hvis du leder efter mere værdifulde mønter at handle, skal du sætte ChainLink på din liste. ChainLink er et innovativt orakel, der sigter mod at bygge bro over kløften mellem blockchain-teknologi og den virkelige verden (inklusive farmaceutisk forskning, videnskab og landbrug) ved at forbinde virkelige data til smarte kontrakter.

I betragtning af dens revolutionerende applikationer er det ikke overraskende, at ChainLink tiltrækker flere og flere handlende fra hele verden.

Bemærk, at LINK er den krypto, der er hjemmehørende i ChainLink-platformen, med en pris på $ 11,45, en 24-timers handelsvolumen på $ 1,877,017,944 og en stigning på 2,04% inden for de sidste 24 timer.

2. VeChain

VeChain er en anden værdifuld mønt til handel, som – på trods af sine op- og nedture – har stærk samfundsstøtte.

Oprindeligt en gaffel i Ethereum blockchain, VeChain har udviklet sine unikke applikationer med fokus på forsyningskæder, produktstyring og tingenes internet.

Et af de mest attraktive aspekter er, at denne platform sikrer gennemsigtighed i økonomiske data. Som et resultat arbejder store virksomheder som Mastercard ofte i partnerskab med VeChain.

Bemærk, at platformen tilbyder to tokens: VeChain Token (VET) bruges til betalinger og VeChainThor Energy (VTHO) bruges til at køre smarte kontrakter på Thor blockchain.

3. Cardano

Cardano er en anden kryptokurrency, der er værd at investere i i 2020. Siden lanceringen i 2017 har denne blockchain-platform og dens krypto ADA fået høj popularitet. Ligesom Ethereum muliggør platformen apps og smarte kontrakter og bruger bevis på indsatsen.

Beskrevet som “en blockchain-platform for changemakere, innovatører og visionærer med de nødvendige værktøjer og teknologier til at skabe mulighed for de mange såvel som de få, og skabe positive globale forandringer”, Cardano sigter mod at gøre kryptovaluta mere og mere decentraliseret.

Med forskellige børser tilbyder ADA, det vil ikke være svært at begynde at handle med Cardano i dag.

4. NEO

I dagens kryptohandelsverden skubber vi på nye kryptokurver og investeringsmuligheder, NEO er en af ​​de mest værdifulde kryptoer til handel.

Ofte kaldet Kinas Ethereum, platformen bruger bevis for indsats og giver brugerne mulighed for at udvikle apps og kontrakter på blockchain. Den bedste del er, at platformen fortsætter med at udvikle sig, hvilket tiltrækker flere og flere handlende.

Vi skal bemærke, at der er to tokens: NEO og GAS. NEO er investeringstoken, mens GAS bruges til at betale gebyrer for betalinger på blockchain. I betragtning af dets potentiale er NEO en mønt, du skal se på.

5. Fastgørelse

Sidst men ikke mindst, lad os tale om Tether (USDT) – en af ​​de mest interessante stablecoins at handle. Bemærk, at stablecoins er designet til ikke at være flygtige og en Tether-mønt er næsten lig med en amerikansk dollar.

Hovedårsagen til, at Tether blev oprettet, var at hjælpe store virksomheder med at fremskynde transaktioner og flytte penge over hele kloden. Selvom Amerikanske dollar er en førende fiat-valuta, Amerikanske børser kan involvere meget tid og regulatoriske komplikationer, så Tether er simpelthen blevet mere fordelagtigt.

Og det er sikkerheden, der gør Tether til en af ​​de bedste kryptoer til handel, i øjeblikket en af ​​mønterne med højeste handelsvolumen, of $ 49.702.023.783 og en markedsværdi på $ 15.759.080.769.

De mønter, der er præsenteret ovenfor, er blandt de bedste kryptoer til handel.

Når det er sagt, er dette kun toppen af ​​isbjerget; der er mange flere værdifulde kryptokurver at handle, og mange flere undervurderede mønter, du skal se på.

Fra Tron til Bitcoin Cash har handlende forskellige muligheder for at købe og sælge mønter, så gør din forskning, inden du begynder at handle kryptoer.

Bedste kryptovaluta-par til handel

Nu når du har en bedre forståelse af kryptomarkedet, er det tid til at vælge et par. Mens der er en bred vifte af kryptokurver at handle, så glem ikke, at vi i handelens verden altid handler par.

Uanset om du beslutter at handle krypto-til-fiat- eller kryptokors-par, Du bør undersøge potentialet for hver mønt til at skabe kort- og langvarig afkast.

Bemærk, at den nuværende sats for en kryptovaluta ikke er den eneste indikator, der skal overvejes. Simpelthen fordi disse indekser er meget ustabile!

Det er vigtigt at vide det handelsvolumen og likviditet er to af de faktorer, der også påvirker populariteten af ​​ethvert kryptopar. Derfor bør kryptohandlere vurdere forskellige markedsfaktorer og datamønstre, herunder markedsværdi.

Her skal vi nævne, at høj markedsværdi betyder en stor mængde mønter i omløb. Når det kommer til likviditet, har topmønter som Ethereum og Bitcoin nogle af de højeste likviditetsrater, hvilket viser den faktiske efterspørgsel.

Faktisk, Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Tether er blandt de bedste basisvalutaer, der skal overvejes, når du vælger et kryptohandelspar – en kendsgerning forstørret af den høje efterspørgsel efter disse valutaer. Som et resultat er nogle af de mest populære kryptopar, der kan handles på tværs af forskellige børser BTC / ETH, USDT / BTC, ETH / LTC, LTC / USDT og BTC / LTC.

For at beslutte et kryptopar skal man ikke kun forstå dets rentabilitet med hensyn til andre aktiver, men dets udvikling gennem årene. For at give et eksempel, mens Bitcoin Cash og Ripple var blandt de bedste basisvalutaer at handle i 2018, var det i 2019 EOS og Binance Coin, der havde de højeste handelsvolumener.

Undrer du dig over de bedste kryptokurrency-par at handle i 2021? Nå, på trods af de globale problemer over hele verden ekspanderer kryptovalutahandel fortsat, med USDT / BTC, EOS / USDT, EOS / LTC, EOS / BTC USDT / XRP og USDT / ETH er blandt de bedste handelspar med høje handelsvolumener.

Hvorfor & Hvordan kan jeg begynde at handle kryptovaluta-par?

Den decentraliserede natur i kryptovalutas verden tiltrækker mange handlende, der er interesserede i forskellige kryptopar. Som forklaret tidligere, kryptohandel kan i sidste ende tilbyde store afkast og er en fantastisk måde at diversificere ens portefølje på.

Oven i købet, brugen af ​​kryptokurver eliminerer administrative ulemper, høje gebyrer og langsomme behandlingstider – problemer forbundet med traditionelle bank- og fiat-valutaer. Med andre ord omgår kryptokurver mellemmanden og giver handlende en vis uafhængighed.

Åh, og lad os ikke glemme det kryptomarkedet er åbent 24/7, så handlende kan være fleksible og handle kryptoer enten på fuld eller deltid.

Før du beslutter dig for et kryptokurrency-par til at handle, skal du dog investere nok tid og ressourcer i handelsuddannelse, analyse, vellykkede handelsstrategier og følelsesmæssig selvkontrol. Faktisk spiller handelspsykologi en afgørende rolle i din succes, når du handler populære kryptopar eller undervurderede mønter.

For at handle top kryptokurrency-par skal man også være opmærksom på alle de politiske og økonomiske ændringer, så sørg altid for at være opdateret med de seneste kryptonyheder og meddelelser.

Så hvis du er interesseret i at handle top kryptopar, kan vi i Trading Education hjælpe dig med at komme i gang og blive en rigtig kryptotrader..

Tilmeld dig et af vores online kurser for at forstå kompleksiteten ved handel med kryptokurrency og vælg et kryptopar, der skal handles. Lær mere om, hvordan du bliver en succesrig forhandler her.

eToro – Bedste Cryptocurrency Exchange & Social handelsplatform

etoro-mægler

Nu ved du, hvordan du finder de bedste kryptopar, der skal handles. Hvis du føler dig inspireret til at starte kryptovalutahandel, eller hvis denne artikel har været til noget ekstra hjælp til din eksisterende handelsviden, kan du være glad for at vide, at eToro giver dig chancen for at handle kryptoaktiver og CFD’er på op til 90+ kryptokurver. Kryptohandlere, der bruger eToros tjenester, kan opbygge en diversificeret portefølje og begynde at handle de mest populære mønter derude i dag.

Centrale punkter

 • Handel med kryptovaluta øges i popularitet, fordi den tilbyder høj likviditet og uafhængighed af traditionel bankvirksomhed.
 • Bitcoin, kongen af ​​kryptokurver, er den første virtuelle mønt, der tilbyder et alternativ til traditionel bank- og pengeoverførsel.
 • Andre store kryptoer til handel inkluderer Ethereum, Monero, Stellar, EOS, Binance, BAT, Litecoin og Ripple.
 • Enhver kryptohandler bør overveje at diversificere deres portefølje ved at vælge alternative virtuelle mønter, såsom NEO, Tether og Cardano.
 • Bemærk, at blockchain-teknologi har mange applikationer langt ud over handel. Blockchain-baserede platforme kan f.eks. Muliggøre brugen af ​​smarte kontrakter og decentrale apps for at lette ejerskab af aktiver og gennemsigtighed.
 • Mens der er forskellige kryptovalutaer at vælge imellem, kræver kryptohandel meget viden og praksis for at skabe en vellykket handelsstrategi.
 • Foretag din undersøgelse, inden du vælger et kryptokurrency-par, der skal handles. Overvej altid risici og analyser faktorer, såsom prisindekser, markedsværdi og likviditet.
 • Sidst men ikke mindst, hold styr på markedsnyhederne og den globale handel for at få en bred forståelse af finansverdenen.

Er du klar til at begynde at handle med kryptokurrency? Hvilke af de top ni kryptokurver ville du vælge at handle? Hvilket kryptopar ville du investere i? Vil du overveje at handle med alternative kryptoer?

Hvis du kunne lide vores artikel Bedste kryptovaluta-par til handel. Find de 9 mest værdifulde kryptovalutaer, der skal handles, giv os en like, og del den med alle der er interesserede i krypto-handelspar.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken er den hurtigst voksende krypto?

Selvom kryptoverden er fuld af innovationer og nye kryptoprojekter, såsom BAND og COMP, er en af ​​de hurtigst voksende topkryptoer måske Tether. Tether er næsten lig med en dollar og giver stabilitet og tiltrækker flere og flere handlende, hvilket øger dets handelsvolumen og likviditet.

Hvilken krypto har den lyseste fremtid?

Verden af ​​kryptokurrency og blockchain-teknologi er kommet for at blive, hvor Bitcoin og Ethereum er blandt de kryptoer, der har det højeste potentiale. Når det er sagt, på grund af sine unikke funktioner, der understøtter smarte kontrakter og decentraliserede apps, er Ethereum måske kryptoen med den lyseste fremtid med tekniske innovationer.

Hvilke kryptokurver stiger i 2021?

Selvom kryptohandelsverdenen er præget af høj volatilitet og ændringer, mener eksperter, at nogle af de bedste kryptoer, der vil stige i 2021 sammen med Bitcoin og Ethereum, er Litecoin, Bitcoin Cash, TRON, Ripple, Cardano, Tezos, IOTA og Zcash.

Sådan handler du kryptopar med succes?

Mens grundlæggende og teknisk analyse spiller en afgørende rolle i kryptohandelssucces, skal man investere i handelsuddannelse, praksis og disciplin for at kunne handle kryptopar med succes. Eksperter anbefaler at diversificere dine investeringer for at reducere risici og kun handle det, du har råd til at tabe. Foretag altid din forskning og lær at få øje på svindel. Se på det lange billede, når du har mellemlang og langvarig tilbageholdelse, og indstil stoptab for dine kortsigtede tilbageholdelser – vær altid opmærksom på Bitcoin. Invester aldrig af frygt for at gå glip af eller grådighed, og lad ikke fejl og tab afskrække dig på din vej til succes.

Hvad er de mest betroede børser derude?

For at købe og sælge kryptoer med succes skal du sørge for at vælge en sikker og pålidelig udveksling og være opmærksom på tickersymboler. Det sagt, eToros udveksling er en af ​​de sikreste børser, der giver handlende mulighed for at købe, gemme og sælge kryptoer, med mere end 90 kryptovalutaer tilgængelige på platformen. Bemærk, at eToro er kendt for at være en avanceret social handelsplatform, der også er velegnet til begyndere; en platform, der giver handlende mulighed for også at spekulere i priser og handle med CFD’er.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er meget volatile. Din kapital er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater.

Bemærk, at CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner