Er Ethereum en god investering, og skal jeg investere i ETH?

Investering i Ethereum: Kom godt i gang

Hvis du er ny i verdenen af ​​Ethereum-investering, undrer du dig måske over, om Ethereum er en god investering, eller skal jeg investere i ETH ?. Nå, lad os bryde alle Ethereum-relaterede myter, der cirkulerer online, før du overvejer at investere i Ethereum.

Så hvad er Ethereum?

Ethereum er en af ​​de mest populære open source-platforme, der anvender blockchain-teknologi.

Faktisk er Ethereum den næststørste kryptoplatform efter markedsværdi efter Bitcoin. Ethereum bruges til ether, dets egen kryptokurrency, hvilket er en god investeringsmulighed. Ethereum understøtter ikke kun sin valuta, men forskellige tokens, såsom ERC-20.

Når det er sagt, har Ethereum adskillige applikationer ud over kryptokurrency. Ethereum er ikke kun en decentraliseret platform, men også et programmeringssprog. Det kan oprette decentrale applikationer eller dApps, der kan hjælpe brugerne med at foretage aftaler og betalinger direkte med hinanden uden en tredjepart. Faktisk er Ethereum kongen af ​​smarte kontrakter.

Kom godt i gang med Ethereum Investing

For at begynde at investere i Ethereum skal du først tilmeld dig online med en udveksling, der giver dig mulighed for at købe og investere i Ethereum. En udvekslingsmægler er en online platform, der giver dig mulighed for at købe og sælge Ethereum samt enhver anden kryptokurrency, som de har angivet.

Hvis du vil købe og investere i Ethereum hurtigt og nemt. med 0% provision, tjek ud eToro Exchange!

Er Ethereum en god investering?

Da Ethereum er den næststørste blockchain-platform, mener mange kryptoeksperter, at Ethereum er en god investering sammenlignet med andre kryptoer. På trods af alle op- og nedture i Ethereums historie tror analytikere, at Ethereum-prisen kunne vokse yderligere på lang sigt.

En af de faktorer, der vil påvirke investering i ETH, er Ethereum 2.0, den anden iteration af Ethereum.

Ethereum 2.0 vil fokusere på energieffektivitet og indsats i stedet for minedrift. Bemærk, at bevis på indsats involverer den aktive transaktionsvalidering og netværkssupport ved at holde penge i en kryptotegn for at sikre sikkerheden.

En anden grund til at overveje at investere i Ethereum er den stigende brug af blockchain-teknologi, der tiltrækker flere og mere succesrige kryptohandlere. En sådan teknologi kan lette onlinebetalinger, lånedistribution og handel med råvarer.

Skal jeg investere i Ethereum?

er ethereum en god investering

Hvorfor skal jeg overveje at investere i Ethereum? godt. Ethereum er en innovativ teknologi, der kan ændre hele verden. For at være mere præcis har Ethereum introduceret dApps og smarte kontrakter, der giver brugerne mulighed for at foretage transaktioner uden en mellemmand. Takket være indførelsen af ​​smarte kontrakter kan Ethereum revolutionere computerprogrammering og digitalt ejerskab som helhed.

Folk vil være i stand til at købe forskellige aktiver fra hele verden uden at beskæftige sig med banker og bureaukrati. Ethereum kan give folk tokenisering af illustrationer, patenter, pant, person-til-person-transaktioner og endda afstemning.

Ingen overraskelse, ifølge data fra World Economic Forum, op til 10% af det globale bruttonationalprodukt globalt vil blive gjort lettere via blockchain-teknologi inden 2025-2027.

Ethereum kan støtte ikke kun enkeltpersoner, men virksomheder over hele verden ved at tilbyde forbedret samtrafik. Denne teknologi kan fremme innovationer, såsom krypto samleobjekter, blockchain-baserede sundhedsoptegnelser, bæredygtig energideling osv. Og så videre.

Fordi Ethereum er decentraliseret, antages det, at Ethereum også kan hjælpe folk med at målrette censur og køre ucensurerbare apps for at holde samfund informeret.

Oven i det er Ethereums kryptovaluta’s ether en af ​​de kryptokurver, der stiger i popularitet. Den store nyhed er, at i modsætning til Bitcoin er Ethereum ubegrænset. Der er omkring 107.715.579 ether i omløb, og disse tal stiger.

Her skal vi bemærke, at programmører også kompenseres i ethermønter for at køre protokollen på deres computere og hjælpe netværket med at forblive sikkert og effektivt.

Sidst men ikke mindst, diversificering betyder noget i handelsverdenen, hvilket er nok af en grund til at investere i Ethereum. Når alt kommer til alt er Ethereum ikke kun en kryptovaluta, men en innovativ platform til smarte kontrakter, tokens og decentrale apps.

Skal jeg investere i Bitcoin eller Ethereum?

Ethereum er den næststørste valuta efter Bitcoin, og som forklaret ovenfor er der mange grunde til at investere i Ethereum i stedet for Bitcoin. Selvom både Ethereum og Bitcoin bruger distribuerede hovedbøger og tokens, har Ethereum nogle fordele i forhold til Bitcoin, der tiltrækker handlende fra hele kloden.

Som nævnt ovenfor er der flere poletter i omløb end bitcoin, og det er lettere at få ether på en kortere bloktid. For at være mere præcis tager det op til 15 sekunder at få ether sammenlignet med bitcoin-transaktioner, der tager mellem 10 minutter og en dag.

Fordi Ethereum har sit eget programmeringssprog, bruges det ikke kun som en valuta og transaktioner, men som en måde at køre decentrale applikationer, tjene penge på og give ejerskab. Dens unikke struktur til at køre smarte kontrakter er faktisk et af de vigtigste aspekter, der gør Ethereum til en god investeringsmulighed.

Et klart eksempel på vigtigheden af ​​Ethereum er innovative Ethereum Blockchain as a Service, præsenteret af Microsoft Azure og ConsenSys. Det giver kunder og udviklere mulighed for at have et fleksibelt og sikkert skybaseret blockchain-miljø.

Interessant nok er mange kryptospil også baseret på Ethereum, hvilket gør dem til en attraktiv investeringsmulighed. Et af de mest populære spil er CryptoKitties, der giver spillere mulighed for at opdrætte og handle med digitale katte.

Gå ikke glip af: Bitcoin vs. Ethereum: Hvilken skal du købe?

Hvor meget kunne Ethereum være værd?

I betragtning af at Etheres hovedformål ikke er at blive et alternativ til globale valutaer, men at lette smarte kontrakter og applikationer, mange eksperter ser et stort potentiale i Ethereum. Nogle eksperter forudsiger, at et ETH-token kan nå $ 10.000 og over en billion dollar markedsværdi.

Selvom det er svært at foretage kryptoprognoser, får efterspørgslen efter decentral finansiering eksperter til at tro, at Ethereum måske stiger igen. Baseret på prisfremskrivninger og Fibonacci-udvidelser hævder Ethereum-eksperter, at det kan nå ekstreme højder i de næste fem år.

For eksempel antyder nogle forudsigelser, at mellem 2023 og 2025 kan Ethereums potentielle højde være $ 50.000, mens dens potentielle lave muligvis være $ 3.500. Som et resultat kan mange kryptohandlere drage fordel af sådanne prissvingninger.

Hvem skal medtage Ethereum i deres porteføljer?

  1. Daghandlere: Ethereum har været kendt for at have flere procentsvingninger på en dag, hvilket gør det til en god mulighed for daghandlere, der tror, ​​de ved, hvad dens kortsigtede bevægelser vil være.
  2. Cryptocurrency-forhandlere: Ethereum er den anden velkendte kryptokurrency, og derfor køber mange kryptohandlere den som en del af deres kryptokurrencyportefølje.
  3. Blockchain-entusiaster: Da Ethereum er den anden store anvendelse af blockchain-teknologi, kan de, der har tillid til teknologien og dens potentielle indvirkning på den tekniske og finansielle industri, overveje at købe ethereum.
  4. Forex-forhandlere: Kryptovalutamarkedet opfattes af nogle som et sikkert tilflugtssted for når traditionelle valutaer bliver for ustabile. Da Ethererum er mere adskilt fra almindelige markeder end anden krypto, kan det blive det nye guld-fristed for nogle handlende.

Investerer i Ethereum risikabelt?

investering i ethereum

På trods af løfterne, som Ethereum viser og understøttelsen af ​​kryptoudviklingsverdenen, er det ikke en hemmelighed, der er meget pres fra tilsynsmyndigheder og banker vedrørende kryptohandel. Faktisk er det regulatorisk pres omkring de såkaldte indledende mønttilbud, der kan få enhver kryptokurrency til at falde betydeligt.

En anden hindring er det faktum, at blockchain-teknologi kan være vanskelig at forstå for folk, der ikke er handlende eller udviklere. Nogle kan også blive offer for kryptosvindel.

Derfor er korrekt kryptohandelsuddannelse afgørende for at hjælpe dig med at forstå, hvad Ethereum er, og hvordan du investerer i Ethereum med succes. Et online kursus er en vidunderlig mulighed for at forstå det grundlæggende i kryptohandel, finde en velrenommeret mægler, og etablere en vellykket handelsstrategi.

Konklusion: Er Ethereum en god investering?

Det er værd at overveje at investere i Ethereum.

For mange har Ethereum-investeringer vist sig at være en god beslutning. I 2017 var prisen på et Ethereum $ 25. Prisen fra og med februar 2021 er $ 1.820. På fire år steg værdien af ​​ETH 72 gange. Så hvis du havde investeret $ 1000 i Ethereum tilbage i 2017, ville du lige nu have haft omkring $ 72.000 i Ethereum.

Så er Ethereum en god investering? Lige nu, Ethereum betragtes som en god investering. Og hvis du ønsker at investere i det, ville det være et godt tidspunkt at gøre det.

Selvom ingen investeringer er risikofri, har investering i Ethereum genereret mere end 7000% afkast i løbet af de sidste tre år. Uanset om du er nybegynder med Ethereum-investering eller bare er nysgerrig efter, hvordan du får mest ud af din investering, er det afgørende at forstå, hvad du skal vide, før du investerer i Ethereum..

Nedenstående forudsigelsestal skitserer nogle af Potentiel høj og lav af Ethereum-prisprognoser i 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025, der tilbydes af tekniske analytikere og brancheeksperter.

År Høj Lav
2021 2.400 $ 1.100 $
2022 $ 3.300 1.455 $
2023 $ 6.200 2.200 $
2024 5.150 $ 2.865 $
2025 $ 9.500 $ 3.560

I sidste ende kommer den endelige beslutning ned til dig. Hvilken slags investor vil du være? Find ud af svaret på det spørgsmål, du ved helt sikkert, om Ethereum er en god investering!

Hvis du føler dig inspireret til at begynde at investere i Ethereum, du kan være glad for at vide det etoro giver mulighed for at handle med Crypto-aktiver og CFD’er på op til 90+ kryptovalutaer.

eToro – Bedste platform til at købe Ethereum

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Yderligere læsning:

Ethereum Vs. Bitcoin: Er Ethereum en bedre investering end Bitcoin?

Fordele og ulemper ved at investere i Ethereum

Ethereum dominerer krypto med ERC-20-tokens: Sådan gør du

En begynderguide til stablecoins

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannien

Top 10 kryptovalutaer at investere i 2021

Mest populære kryptovalutaer i USA

Hvis du kunne lide vores artikel Er Ethereum en god investering, og skal jeg investere i ETH?, del det med alle, der kan være interesseret i Ethereum.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er meget volatile. Din kapital er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner