Vad kommer att leda DASH-priset 2021?

En analytisk guide för att investera i Dash 2021

Var kommer Dash-priset att gå 2021?

Vad kommer att hända med DASH-priset 2021? Crypto-investerare har alltid undrat: Vad driver DASH-priset?

Att investera i kryptovalutor är det nya normala. Experter förutspår att kryptovaluta är framtiden, så alla försöker komma på vagnen. Men kryptovalutornas volatilitet och oförutsägbarhet är det som avskräcker de flesta investerare. Körsbäret på toppen är det unika och ovanliga systemet genom vilket priserna bestäms.

Till skillnad från traditionella investeringar agerar inte marknadskrafterna för att uppnå en jämviktsprisnivå, optimalt utbud och efterfrågan. Modellen för kryptovalutor kan likna modellen för fast leverans. Kryptovalutor har ett förutbestämt utbud. Denna faktor ogiltigförklarar alla influenser på utbudssidan.

De tre faktorer som påverkar priset på DASH är:

  • Konsumentuppfattning
  • Tävlande mynt
  • Gynnsam miljö

Vi kommer att förklara mer ingående hur dessa faktorer påverkar priset på DASH men först varför DASH?

Varför ska du vara på jakt efter DASH?

DASH var grundskolan till grundaren Evan Duffield. Myntet lanserades den 18 januari 2014. För närvarande rankas det femtonde på kryptovalutamarknaden. DASH började med sitt pris på bara 0,2139999 dollar medan de lanserades men uppnådde hela 1 642,22 USD år 2017. DASH värderas till 100 dollar idag, med ett totalt börsvärde på 920 miljoner dollar.

streckprisdiagram

DASH prisrörelser hela tiden. Källa: Coinmarketcap

DASH, en digital valuta, har sin bas i samma blockchain-teknik som används av Bitcoin. Och bortsett från blockchain-teknikens kännetecken, integrerade DASH också andra funktioner som skulle hjälpa den att sticka ut. DASH erbjuder större integritet och högre transaktionshastighet. Därför har DASH varit populärt bland investerare. Dessutom behöver systemet för DASH inte någon form av extern finansiering eller styrning. Modellen är hållbar eftersom DASH kan finansiera sitt system utan någon extern intervention.

DASH har fokuserat på att ta itu med frågor som har utgjort som hinder för kryptovalutor som är allmänt accepterade & antagits, såsom skalbarhet, hållbarhet, enkelhet och kostnad för transaktion och säkerhet. Denna funktion gör att DASH skiljer sig från investerare och hoppfulla saker sägs om dess framtid.

Vad som skiljer DASH Apart?

De tre funktionerna som ger DASH sin blixtsnabba transaktionshastighet och större integritet är Masternodes, Privatesend och Instasend.

Kryptovalutor bryts av användare som bekräftar transaktioner som äger rum. DASH bryts dock ut men det har också Masternodes. Masternodes är i grunden användare som har deponerat minst tusen DASH-mynt, för närvarande värderade till 100 000 $. Masternodnätverket växer ständigt. Masternodes ansvarar för Privatesend och Instasend, den anonyma funktionen och omedelbar transaktion. Masternoder utgör myntets grundläggande struktur och är den avgörande funktionen som säkerställer myntets säkerhet.

Bitcoin erbjuder ingen integritet när det gäller transaktioner. Alla detaljer, inklusive avsändare, mottagare, är allmänna kunskaper och kan lätt hittas på internet. DASH erbjuder ett alternativ till detta. Privatesend-funktionen i DASH säkerställer fullständig anonymitet och transaktionsinformation avslöjas inte för någon. Privatsendtransaktioner kan inte spåras tillbaka.

Eftersom varje Bitcoin kan spåras tillbaka till sitt ursprung kan handlare lätt ta reda på om en Bitcoin har varit inblandad i någon olaglig aktivitet. Eftersom DASH erbjuder högre sekretess skiljer det emellertid ut genom svampbarhet. Varje DASH-mynt är fungibelt och kan inte differentieras.

En av de största kritikerna som kryptovalutor, särskilt Bitcoin, ofta möter är den långa transaktionstiden. Detta anses också vara en viktig spärr i Bitcoins resa för att bli den digitala valutan och antagandet i stor skala. Där Bitcoin-transaktioner i genomsnitt tar 10 minuter genom Instasend-alternativet bekräftas DASH-transaktioner på några sekunder. Det tillkommer dock extra avgifter för Instasend. De vanliga DASH-transaktionerna tar cirka 2 minuter att bekräfta.

Det unika systemet för DASH har en egenfinansieringsfunktion. Bitcoin gruvarbetare får alla belöningar men 10% av belöningen för DASH gruvarbetare går tillbaka till systemet och investeras i DASH. Därför kan DASH finansiera sig själv och upprätthålla sig själv. Användningen av fonden bestäms genom omröstning av deltagarna i DASH-nätverket. Detta system säkerställer att DASH-nätverket inte stagnerar och växer och anpassar sig till utvecklingen.

Redo att dyka in i RUSA marknadsföra?

Faktorer som driver DASH-priset

De faktorer som driver priset på DASH är efterfrågesidan. På kryptovalutamarknaden spelar faktorer på utbudssidan ingen roll för att fastställa prisnivåer eftersom utbudet redan är fast.

Det finns en mängd faktorer på efterfrågesidan som är skadliga för DASH-priset, men några större är:

1. Konsumentuppfattning

Liksom riskerna med fiatpengar ligger värdet av kryptovalutor i konsumenternas uppfattning. Det är efterfrågan som ökar kryptovalutans värde. Så ju fler handlare tycker mycket om DASH, desto högre kommer DASH att värderas.

Värdet på alla varor ökar eftersom det är knappt. Eftersom tillgången på kryptovalutor är förutbestämd är de redan knappa. Ju färre DASH-mynt det finns på marknaden, desto mer kommer det att värderas. Den totala tillgången, den hårda kepsen, av DASH är 18 miljoner mynt medan, i jämförelse, Bitcoins hårda keps är 21 miljoner mynt. Därför har DASH redan elementet av knapphet.

Konsumenternas uppfattning påverkas också av nyheter och expertutlåtanden. DASH-stiftelsen har aktivt försökt etablera partnerskap med olika företag, och analytiker är optimistiska om DASHs framtid. Dessa faktorer bidrar till konsumentuppfattningen mycket positivt.

2. Tävlande mynt

DASH rankas för närvarande på topp 15, men de 14 mynten ovanför DASH har stor inverkan på dess värde. Bitcoin, kungen av kryptovalutor, leder marknaden och för en ny investerare skulle Bitcoin vara det självklara valet. På makronivå verkar alla kryptovalutor röra sig i synkronisering med Bitcoin och har en relativt hög korrelation.

Även om DASH inte har en hög positiv korrelation med Bitcoin, påverkar Bitcoin fortfarande sina priser. Bitcoin påverkar marknadssentimentet för hela kryptovalutamarknaden. En ökning av Bitcoin-värdet, som vi nyligen har sett, kommer att ge hausse tendenser till marknaden

Andra konkurrerande mynt som liknar DASH kan också ge DASH en löpning. Eftersom kritiker av DASH existerar pekar de ofta på liknande mynt som Monero som hanterar några av sakerna på ett mycket bättre sätt än DASH. Värdestegringen på sådana konkurrerande mynt kommer definitivt att skada marknadsstämningarna för DASH. Ytterligare utveckling på vägen som kan resultera i bättre, snabbare och billigare mynt kan resultera i att DASH blir föråldrad.

3. Gynnsam miljö

När världen går mot digitalisering verkar kryptovalutor och liknande bli alltmer accepterade och antagna. En allmän uppfattning är att digital valuta en dag skulle vara betalningssätt över hela världen. Visionen för grundaren av DASH verkar passa rätt i linje med världens framtid som den verkar för närvarande.

Efter kryptovalutan 2017 har saker och ting tonats ner lite och investerare är lite försiktiga men tidigare i år uppnådde Bitcoin sin högsta tid, vilket gör det uppenbart att kryptovalutamarknaden närmar sig hausseartade känslor.

Varför ska du investera i DASH?

DASH har stor potential. Det har fått stöd från några av de mycket genomtänkta kryptovalutaexperterna. En investering på 50 $ 2014 skulle ha gjort hela 382 826 $ 2017.

DASH tjänar inte syftet att vara en värdeförråd; istället är det en fungerande kryptovaluta. DASH är starkt involverad i och påverkad av den digitala betalningsutvecklingen. Stora finansinstitut undersöker också alternativ för kontanter och DASH, med dess funktioner, verkar vara ett genomförbart alternativ. Det kan mycket väl vara på väg att leda marknaden för digitala betalningar, vilket är en av anledningarna till att investera i DASH kan vara ett bra alternativ just nu.

Vad är fördelarna och nackdelarna med att investera i DASH

Fördelar med att investera i DASH

✅ DASH har ansetts vara en av de säkraste kryptovalutorna. Det ger bättre integritet och mer säkerhet, särskilt i jämförelse med Bitcoin och liknande.

✅ Masternodnätverket garanterar fullständig anonymitet och ingen transaktion kan någonsin spåras till dess ursprung.

✅ Myntet är fungibelt, vilket betyder att varje mynt är unikt eftersom ingen historia någonsin kan spåras.

✅ Transaktionskostnaden är också en bråkdel av Bitcoin.

Nackdelar med att investera i DASH

❌ Nackdelen med den ökade integriteten som DASH erbjuder är mottagligheten för olagliga aktiviteter.

❌ Eftersom transaktioner inte kan spåras, finns det en chans att DASH kommer att användas för olagliga transaktioner.

❌ Detta kommer inte att lova bra när regeringar beslutar att sätta kryptovalutor i koppel och införa regler, DASH kommer utan tvekan att ligga under myndigheternas mikroskop.

❌ Vissa experter hävdar att DASHs system strider mot kryptovalutornas centrala tro som är decentralisering. När masternoder sitter ovanpå pyramiden skulle någon som kontrollerar majoriteten av masternodes ha total kontroll över hela systemet. Detta scenario är osannolikt och svårt, men det är inte helt omöjligt.

❌ DASH hade också drabbats av ett fel när det släpptes. Felet gjorde det möjligt att bryta 2 miljoner DASH-mynt på bara 48 timmar efter lanseringen. Även om det inte har haft några buggar sedan vissa investerare fortfarande är skeptiska.

Skulle du överväga att investera i RUSA?

DASH 2019 och innan

DASH har haft en särskilt volatil prishistoria, och tidigare trender kan hjälpa oss att förutsäga framtida. Vid tidpunkten för lanseringen hade DASH ett värde på 0,211399 USD. I mitten av 2016 tycktes myntet locka uppmärksamhet och priset steg till $ 16. Myntet skakade investeringsvärlden 2017 när det uppnådde sin heltid på nästan $ 1600. Detta ledde till stora spekulationer om myntets framtid.

Björnmarknaden 2018 slog hårt på alla kryptovalutor, inklusive DASH. Myntet stannade till ett lägsta av $ 45 under året. Men under 2019 började myntet få fart och korsade $ 100-märket och steg till och med upp till $ 120.

DASH har upprätthållit sina priser sedan dess och är för närvarande prissatt till $ 100. Investerare är optimistiska om priserna och hoppas att det nya året kommer att bli bra.

Vad är DASHs framtid?

Utsikterna för 2021 verkar vara positiva. DASH-gruppen startar aktivt partnerskap med många företag. DASH är inte bara lättanvänd krypto; det erbjuder också fler funktioner och det är allt annat än svårt att spendera.

DASH-teamet arbetar ständigt med att förbättra användarupplevelsen och har etablerat ett stort och säkert nätverk. Antagandet av kryptovalutor inom en snar framtid verkar överhängande med DASH, möjligen i framkant.

Primexbt förutspår att DASH kan gå upp till $ 2000 per mynt 2021, och priset kommer inte att stanna där. Eftersom mynten alltmer antas kan priserna vara på en skarp uppåtgående bana.

dash teknisk analys diagram

Teknisk analys av Dash visar för närvarande att Dash är redo för en hausseartad avkastning. Källa: Primexbt.

I en idealistisk situation, enligt Primexbt, kan DASH kosta så mycket som $ 8 000 till år 2025, vilket verkligen är optimistiskt. Det gedigna teamet av DASH Labs Development med sin ständiga utveckling av nätverket ger starkt hopp för DASH att återigen njuta av sin rankning i topp 10 genom marknadsvärde. De fortsatta expansionerna av nätverket kommer också att bidra till myntets värde.

Börja handla DASH med eToro

eToro är den bästa sociala handelsplattformen i världen. DASH är en av de 90 kryptovalutatillgångar som eToro tillhandahåller, och du kan starta din investering.

eToro sticker ut för sin lättanvända plattform och för sin höga säkerhet. eToro är en mäklare med tradition, och det är inte någon form av utbyte som kan hackas oväntat och du kan förlora dina tillgångar.

Med eToro är dina tillgångar säkra. Du kan även använda "Kopiera handel" plattform, där du kan kopiera din favorithandlare.

eToro – Bästa mäklare att köpa DASH

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Nyckelord

  • De tre faktorer som påverkar priset på DASH är konsumenternas uppfattning, konkurrerande mynt och den gynnsamma miljön.
  • DASH var grundaren till grundaren Evan Duffield, och den lanserades den 18 januari 2014. För närvarande rankas den femtonde på kryptovalutamarknaden.
  • DASH värderas till 100 dollar idag med ett totalt börsvärde på 920 miljoner dollar.
  • De tre funktionerna som ger DASH sin blixtsnabba transaktionshastighet och större integritet är Masternodes, Privatesend och Instasend.
  • DASH skakade investeringsvärlden 2017 då den uppnådde sin heltid på nästan $ 1600.
  • Primexbt förutspår att DASH kan gå upp till 2 000 dollar per mynt 2021 och 8 000 dollar 2025.

Slutligen är DASH en av marknadsledarna för kryptovalutor, och nätverket uppdateras ständigt och modifieras. Vad som skiljer det från Bitcoin, kungen av kryptovalutor, är visionen för grundaren Evan Duffield som ville ha ett mynt med alla positiva effekter av Bitcoin samt funktioner som Bitcoin saknar. De enkelhet i transaktioner, hastighet och säkerhet, är kännetecken för DASH. Den nära länken DASH har med digital innovation verkar lova bra saker för sin framtid.

Dock är kryptokurvor kända för sin oförutsägbarhet och DASH har en historia av mycket våldsamma prisåtgärder. Även om framtiden verkar optimistisk, kan DASH ta hits som effektivt kommer att hamna i topp femton klubben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner