Kryptovaluta i Australien – De bästa kryptovalutorna att investera i Australien 2021

Undrar du vilka kryptovalutor som är de bästa att investera i Australien 2021? I det här inlägget kommer vi att utforska kryptovalutatrender för att ge dig tio potentiellt explosiva kryptovalutor under de kommande åren.

Vilka är de 10 bästa valutorna att investera i Australien 2021?

1. Bitcoin (BTC)

2. Ethereum (ETH)

3. Bitcoin Cash (BCH)

4. Rippel (XRP)

5. Litecoin (LTC)

6. Cardano (ADA)

7. IOTA (MIOTA)

8. TRON (TRX)

9. Stellar (XLM)

10. EOS (EOS)

Topp 4 kryptovalutor att köpa och sälja i australiska dollar

Läs mer om hur man investerar kryptovalutor i Australien

Bästa kryptovalutamäklare i Australien

Nyckelord

Det finns mer än 7000 kryptovalutor, och de växer i antal varje dag. Att välja rätt kryptovaluta för att investera är en av de viktigaste faktorerna för att ha en utmärkt avkastning på investeringen.

Om du är från Australien och letar efter rätt kryptovaluta att investera, är du på rätt plats vid rätt tidpunkt. I den här artikeln har vi listat de 10 bästa kryptovalutorna att investera i Australien 2021, så du får en uppfattning om var du ska börja.

Warren Buffet har två regler om att investera: "Regel nr 1: Tappa aldrig pengar. Regel nr 2: Glöm aldrig regel nr 1".

Och vi är här så att du inte tappar pengar på att göra olämpliga investeringar. Fastän 7000 är verkligen ett stort antal, när det gäller att investera i kryptovalutor i Australien, går folk vanligtvis med de mest ansedda mynten. Det finns flera faktorer för varför man skulle gå med en ansedd kryptovaluta, men huvudorsaken är säkerhet.

Men låt oss inte lura oss själva. Många gånger är det nya mynt som växer mest. Så att investera i dem visar sig vara ett rätt beslut, trots bristen på säkerhet.

Dessutom har 2020 varit ett tvångsår när det gäller kryptovalutor. Med halveringen som ägde rum i maj och med coronavirusens pandemi har volatiliteten kommit fram. På grund av coronaviruspandemin kraschade kryptovalutapriserna men tog sig sedan upp.

Tänk på att Bitcoin-halvering äger rum vart fjärde år, och det har inträffat tre gånger i kryptovalutornas historia. Vanligtvis efteråt växer kryptokurvor drastiskt i värde.

Och detta är den främsta anledningen till varför 2021 kan vara ett år då kryptovalutor kommer att explodera. Experter förutspår en betydande tillväxt i kryptovalutornas värde och stora företag investerar stora summor pengar i kryptovalutor, vilket är ett tecken på vad som kommer.

Så håll dig uppdaterad och fortsätt läsa artikeln för att ta reda på de bästa mynten att investera i Australien 2021.

Vill du lära dig att handla med kryptovalutor? Här på Trading Education har vi förberett de bästa kurserna för handel med kryptovalutor, där du kan lära dig att handla kryptovalutor från de mest framstående individerna i branschen.

Vilka är de 10 bästa valutorna att investera i Australien 2021?

Här är en titt på de 10 bästa kryptovalutorna att köpa i Australien 2021.

1. Bitcoin (BTC)

Börsvärde: $ 302,165,391,228

Att prata om kryptovalutor och inte nämna Bitcoin är som att prata om delar av bilen och inte nämna motorn. Bitcoin är en av de bästa kryptovalutorna att investera i Australien. Det var den första kryptovalutan som släpptes 2009 och markerade början på kryptovalutatiden. Ofta kallas det "en ny typ av pengar". Bitcoin är fortfarande den föredragna kryptovaluta att investera för australierna.

Bitcoin har stannat ungefär 10 000 dollar större delen av tiden i år, men enligt experter visar diagrammen hausseartade tecken framåt.

Altana Digital Currency’s Chief Investment Officer, Alistair Milne, delade ett diagram på Twitter som förutspådde att Bitcoin kan nå ett pris på $ 120 000 till 2021. Enligt Milne skickades diagrammet till Citibank FX Wire-e-postlista.

Bitcoin nådde sin allra högsta nivå på 20 000 dollar 2017, och det låter kanske lite överdrivet att säga att det kommer att skjuta i höjden över 100 000 dollar när som helst. Men Bitcoin vet hur man överraskar. Så håll dig uppdaterad!

2. Ethereum (ETH)

Börsvärde: $ 51,507,291,691

Ethereum är en av de bästa kryptovalutorna att investera i Australien. Med lanseringen av Ethereum introducerades något nytt i världen av kryptovalutor; smarta kontrakt. Introduktionen av plattformen gjorde det möjligt för människor att skapa ERC-20-tokens.

Ethereum överraskade kryptovalutaentusiaster när det nådde $ 480 den 2 september vilket faktiskt var det högsta priset för 2020.

Utvecklare kan bygga appar i nätverket via Ethereum blockchain. Dessa kallas också dApps på kryptospråk; decentraliserade appar. En avgörande utveckling nyligen har varit tillväxten av DeFi som står för "decentraliserad ekonomi". Detta kan ses som en ytterligare utveckling av dApps.

DeFi-företag är tjänsteleverantörer som till exempel tillhandahåller kredittjänster på Ethereum blockchain där endast ett smart kontrakt behövs för export.

Enligt DigitalCoin senast i maj 2021 kommer Ethereums pris att uppgå till cirka 1 040 dollar.

Vitalik Buterin utvecklade Ethereum 2015, och det blev populärt 2017 när dess värde nådde från $ 10 till nästan $ 900.

3. Bitcoin Cash (BCH)

Börsvärde: $ 4.630.146.203

Bitcoin Cash är en av de mest föredragna kryptovalutorna att investera i Australien. Bitcoin Cash är en gaffel av Bitcoin som skapades 2017, och ibland kallas den Bcash.

Bitcoin Cash är ett elektroniskt kassasystem som syftar till att bli globala pengar med snabba betalningar, låga avgifter, integritet och hög transaktionskapacitet (stora block).

Enligt Primexbt i januari 2022 förväntas Bitcoin Cash kosta cirka $ 318, och i slutet av 2021 kommer det att vara $ 405.

År 2017 var det en oro för Bitcoins skalbarhet och Bitcoin Cash skapades som en hård gaffel för att bära Bitcoins uppdrag som en "peer-to-peer elektroniska betalningssystem". Syftet med Bitcoin Cash är att skala så att det kan möta den globala efterfrågan på digitala betalningar.

4. krusning (XRP)

Börsvärde: $ 12,393,914,767

Ripple är inte bara en kryptovaluta. Det är en digital tillgång som är byggd för betalningar. Det som är unikt med Ripple är att det är en tillståndslös och decentraliserad blockchain-teknik som kan avveckla transaktioner på 3-5 sekunder.

Ripple är känt för sitt låga pris, vilket gör det möjligt för alla med en liten budget att bidra till Ripple. Detta gör XRP faktiskt till en utmärkt investeringsmöjlighet för människor som vill investera små summor pengar.

Enligt Crypterium med blockchain-teknik som får mer erkännande och XRP behåller eller uppgraderar sin nuvarande position på marknaden är det lönsamt att se rörelser över $ 2-märket 2021, främst om institutionellt intresse fortsätter att växa.

Förutsägelser om krusningspris: Hur mycket kommer krusning att vara värt 2021 och därefter?

5. Litecoin (LTC)

Börsvärde: 4 451 393 965 $

Litecoin är en av de mest framstående kryptovalutorna för handel i Australien. Litecoin släpptes 2011 av Charle Lee, en före detta ingenjörschef på Coinbase och det är bara en spin-off av Bitcoin. Litecoin fick mycket erkännande i november 2013 när det upplevde massiv tillväxt, inklusive ett 100% -hopp inom 21 timmar.

Litecoin är känt för snabba transaktioner som syftar till att behandla ett block var 2,5: e minut, medan Bitcoin gör det var 10: e minut.

Även om Litecoin verkar som en kryptovaluta med en lugn natur, är dess samhälle aktivt, vilket lovar en ljus framtid för altcoinet. Enligt CoinSwitch 2021 kan Litecoins pris nå 600 dollar. Dessa är helt nya höjder för altcoin.

6. Cardano (ADA)

Börsvärde: 3.192.136.382 $

Cardano släpptes 2015 och det är en blockchain-plattform för bevis på insats. Cardano är en ständigt utvecklad teknik som har lockat smarta handlare och investerare. Det är kryptovaluta ADA har överraskat alla i Australien och över hela världen med sina positiva resultat.

Cardano har ett dedikerat team bakom det som bygger "en decentraliserad framtid utan mellanhänder, där makten återlämnas till individen".

Enligt Coinmarketcap, Cardano ligger för närvarande på $ 0,10. Enligt Primexbt, en ny prisökning kan ta Cardano till så högt som $ 2,18. Då förutspås ett fall tillbaka till ett lägsta av $ 0,10 innan 2023 anländer.

7. IOTA (MIOTA)

Börsvärde: 703 892 418 $

IOTA använder en riktad acyklisk graf som heter Tangle för att lagra transaktioner på huvudboken. IOTA är utformat för att registrera och slutföra transaktioner mellan maskiner och enheter i Internet of Things (IoT) ekosystem.

På IOTA tror de att Tangle är snabbare och effektivare än typiska blockkedjor som används för andra kryptovalutor.

IOTA nådde sin högsta tid på 5,25 $ den 19 december 2017. För närvarande är IOTA 0,25 $.

Enligt Myntbrytare, IOTA kan öka uppåt och nå $ 5,62 till 2023. Därför verkar investering i IOTA 2021 som det rätta beslutet att ta, med goda chanser för en utmärkt avkastning på investeringen.

8. TRON (TRX)

Börsvärde: $ 1 825 286 288

TRON är en annan blockchain-baserad plattform som syftar till att bygga ett globalt digitalt innehållsunderhållningssystem. Detta mynt skapades för att ändra sättet att publicera innehåll och publikationer. Det hittades 2017 av den kinesiska entreprenören Justin Sun. Dess kryptovaluta TRX är fortfarande en av de favoriter att investera i Australien.

TRX registrerade sin högsta tid på 0,23 USD den 5 januari 2018. Just nu är TRXs pris 0,025 USD.

TRX är ett av de mest stigande mynten, och enligt Myntbrytare, den har stor potential att växa på marknaden inom en snar framtid. År 2023 beräknas TRON-priset ligga på $ 0,54.

TRXs pris beror på acceptansförhållandet för dess blockchain-baserade plattform – TRON. Så när fler organisationer använder tekniken blir myntet mer värdefullt.

9. Stellar (XLM)

Marknadsvärde: 1.695.085.952 $

Stellar lanserades 2014 av Jed McCaleb grundare av Mt. Gox och medgrundare av Ripple, tillsammans med den tidigare advokaten Joyce Kim. Stellar är annorlunda känd som "Hemligt Bitcoin-projekt" som det är hur McCaleb först kallade webbplatsen där han sökte alfatestare.

Dess ursprungliga tillgång, kryptovalutan, heter Lumen (XLM). XLM driver Stellar-nätverket och all dess verksamhet, på samma sätt som eter (ETH) driver Ethereum-nätverket.

Stellars pris just nu är på $ 0,08, och det kan tyckas alldeles för lågt, men enligt Digitalcoin senast i november 2021 kunde Stellars pris gå upp till 0,21 dollar.

Stellar är ett av de mynt som har ett lågt pris, men som vi sa i början av artikeln är inte alltid de mest ansedda mynten de bästa att investera i. Så Stellar kan överraska oss alla under de kommande åren.

10. EOS (EOS)

Börsvärde: 2 371 458 834 $

Även om framstående kryptovalutor som Bitcoin är de mest föredragna av australierna att investera i, utelämnas inte mynt som EOS. EOS är en smart kontraktsplattform som syftar till att eliminera transaktionsavgifter och också hantera miljontals transaktioner per sekund.

Det privata företaget block.one släppte en programvara med öppen källkod den 1 juni 2018 och började erbjuda EOS-tokens. På EOS syftar de till att vara den mest kraftfulla infrastrukturen för decentraliserade applikationer.

Priset på EOS ligger just nu på 2,53 dollar. Den 29 april 2018 nådde EOS sin högsta nivå på 22,71 dollar. Enligt PrimeXBT, EOS-priset kan uppleva ytterligare en anmärkningsvärt kraftfull burst uppåt och placera en ny rekordhög nivå nära $ 100 per EOS 2021 eller 2022.

Topp 4 kryptovalutor att köpa och sälja i australisk dollar

1. Bitcoin till australisk dollar – BTC / AUD

bitcoin i Australien

BTC / AUD låter dig köpa och sälja Bitcoin i australiska dollar.

Hur man köper och säljer Bitcoin i Australien

Om du är australier och vill köpa och sälja Bitcoin har du tur. Du kan köpa och sälja bitcoin i AUD. Handlare som tror att Bitcoin-priset kommer att stiga mot AUD kanske vill öppna en lång position och köpa, medan de som tror det motsatta kommer att öppna en kort position och sälja.

Ska du investera i Bitcoin / australisk dollar?

Handla Bitcoin till australisk dollar

2. Ethereum Classic till australisk dollar- ETC / AUD

ethereum classic

Med ETC / AUD kan du köpa och sälja Ethereum Classic i australisk dollar.

Hur man köper och säljer Ethereum Classic i Australien

Australierna kan köpa och sälja ETC i sin egen valuta, köpa och sälja ETC / AUD-par baserat på om du känner att ETC-priset kommer att stiga mot AUD.

Ska du investera i Ethereum Classic / australisk dollar?

Handla Ethereum Classic till australisk dollar

3. Rippel till australisk dollar – XRPAUD

krusning i Australien

XRPAUD låter dig köpa och sälja Ripple i australisk dollar.

Köp och sälj Ripple i Australien

Detta är valutaparet som representerar priset för varje Ripple-mynt i den australiska dollarn.

XRP påverkas verkligen av hur väl andra kryptovalutor handlas över hela världen, liksom dess acceptans av ledande finansiella anläggningar.

Öppna en lång position för att köpa dessa mynt eller en kort för att sälja dem baserat på deras förutsagda resultat och din bedömning.

Ska du investera i krusning / australisk dollar?

Trade Ripple till australisk dollar

4. Ethereum till australisk dollar – ETH / AUD

ethereum i Australien

ETH / AUD låter dig köpa och sälja Ethereum i australisk dollar.

Köp och sälj Ethereum i Australien

ETHAUD är det valutapar som representerar priset för varje Ethereum-mynt i australiska dollar. Ethereum är den andra populära kryptovalutan i Australien och över hela världen. Den australiska dollarn (AUD) är Australiens officiella valuta. Båda mynten är populära, med ETH som anses vara näst efter Bitcoin när det gäller marknadsvärde och AUD är en av de bästa globala reservvalutorna.

Handlare som förutspår att priset på Ethereum kommer att stiga, kan öppna en lång position och köpa ETCAUD, och de som känner sig annorlunda kan öppna en kort position och sälja ETCAUD.

Ska du investera i Ethereum / australisk dollar?

Handla Ethereum till australisk dollar

Nyckelord

  • Att välja rätt kryptovaluta för att investera i rätt tid är nyckeln till att tjäna pengar.
  • Bitcoin och ethereum är fortfarande de bästa kryptovalutorna att investera i Australien.
  • Halvering av Bitcoin kan leda till en kryptovalutaprisökning de närmaste åren.
  • Ethereums värde förväntas växa och nå 1040 dollar i slutet av 2021.
  • EOS-priset förväntas nå $ 100 år 2022.
  • Australiska handlare kan köpa och sälja de bästa kryptovalutorna i australiska dollar

Läs mer om hur du investerar kryptovalutor i Australien

Återigen finns det många kryptovalutor du kan välja och investera i, men att investera i rätt är en avgörande faktor för att öka dina chanser att lyckas.

Här på Trading Education lär vi oss de bästa kryptovalutans investeringsstrategierna och handelsteknikerna. Om du känner att du är redo att börja lära dig, ta en titt på våra handelskurser här.

Det är värt att notera att prisförutsägelserna ovan kan se orealistiska ut för dig, men kryptovalutor vet hur man överraskar oss. Låt oss inte glömma det under kryptovaluta boom 2017, många människor blev förvånade och förvånade.

Bästa kryptovalutamäklare i Australien

Tja, nu vet du vad de bästa kryptovalutorna är att investera i Australien. Så om du är villig att börja din handelsresa behöver du en kryptovalutamäklare.

eToro stöder alla kryptovalutor som nämns ovan. Totalt kan du investera i kryptovalutatillgångar och CFD: er upp till 90+ kryptovalutor på eToro. Vidare röstas eToro som den bästa mäklaren i Australien.

eToro har en unik kopieringsfunktion där du kan kopiera en näringsidkare, och alla transaktioner de öppnar öppnas automatiskt på ditt konto med en proportionerlig procentandel av dina utsedda medel.

eToro är en av de säkraste mäklarna att använda eftersom elitfinansiella myndigheter reglerar sina australiska vapen i AU, och det är ett välkänt fintech-företag.

Många länder tillåter inte CFD-handel, men i Australien kan du utföra CFD-handel med eToro. eToro AUS Capital Pty Ltd. är innehavare av en australisk Financial Services License (AFSL) 491139 utfärdad av Australian Securities and Investments Commission (ASIC) och reglerad enligt Corporations Act (Commonwealth).

Oavsett om du aldrig har handlat kryptovalutor eller om du är en erfaren handlare men vill forma dina handelsfärdigheter hoppas vi att du tyckte att den här artikeln var värdefull och hjälpsam. Om du gillat det, ge oss en gilla och dela den om någon annan skulle vilja investera i kryptovalutor i Australien.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner